Styr hembelysningen i telefonen – det här är Ledvance

Med över 100 års erfarenhet är LEDVANCE en av de främsta aktörerna på belysningsmarknaden. Deras produkter för det uppkopplade hemmet har förbättrat livskvaliteten för massor av människor.
– Med ett tryck i appen får du din belysning precis som du vill ha den, säger marknadschefen Elinor Eriksson.

Redo att ta steget till smart belysning? Kolla vad LEDVANCE har att erbjuda här

Vi är i upptakten av årets mörkaste tid och belysning blir viktigare för var dag som går. Att ha bra ljus i hemmet är viktigt då det är där vi samlar kraft till vardagens alla bestyr, och det finns hjälp att få för att hitta rätt. LEDVANCE har lång erfarenhet av belysning och erbjuder mängder av bra lösningar, däribland smarta produkter som enkelt kan styras via en app i telefonen.

– På så sätt kan du mötas av ett upplyst hem när du vaknar eller när du och familjen kommer hem från skola och jobb. Det gör så mycket för trivseln, säger Elinor Eriksson.

Rätt belysning är viktigt eftersom vi bor i ett land där det är väldigt mörkt under en period av året

Elinor Eriksson, LEDVANCE

Smart belysning är ingen nyhet på marknaden, men produkterna har utvecklats och idag är det ett väldigt vanligt inslag i moderna hem. Det går bland annat att skapa olika ljus efter olika behov. Som ett starkt vitt ljus vid tidnings- eller läxläsning och ett varmt dämpat ljus vid avkopplande stunder.

Elinor Eriksson.

– Med ett tryck i appen får du din belysning precis som du vill ha den, säger Elinor Eriksson.

LEDVANCE SMART+ erbjuder en mängd olika produkter som styrs via det WiFi du har i hemmet, bluetooth eller Zigbee. Att styra belysning via app ger förutom bekvämlighet också en stor valfrihet då det går att få ljuset precis som man vill ha det och som det passar för stunden.

– Rätt belysning är viktigt eftersom vi bor i ett land där det är väldigt mörkt under en period av året. Då är det extra viktigt att lysa upp våra hem på ett sätt som gör att det känns behagligt att vara inne. Det är lätt att fokusera på möbler när man inreder och så glömmer man belysningen som är så viktig för att skapa trivsamma miljöer, säger Elinor Eriksson.

Se hela utbudet av LEDVANCE SMART+ via länken nedan.

Redo att ta steget till smart belysning? Kolla vad LEDVANCE har att erbjuda här

Nästa artikel