Gör din hembelysning smart – med tre enkla steg

Med LEDVANCE SMART+ behöver du inte längre resa dig ur soffan för att släcka lamporna. Att omvandla sitt hem till en smart upplyst miljö är enkelt. Så här går det till:

1: Se över behovet för ditt hem. Vill du fylla på med nya armaturer eller byta till smarta lampor i de armaturer du redan har? Vad är det för typ av ljuskällor som behövs och hur ska de placeras för bästa effekt? Att belysa hörnen med vägg- eller golvlampor gör att rummet känns större och flera olika ljuskällor skapar mjuka övergångar som gör ljuset behagligare för ögat. Olika ljus har också olika användningsområden. Ett starkt, kallt ljus passar bra vid arbetsbänkar som kök eller badrum, medan ett varmare, svagare ljus skapar stämning i ett rum.

Intresserad av att modernisera belysningen i ditt hem? Spana in LEDVANCE SMART+ här

2. Gå sedan in på ledvance.se och välj produkter i LEDVANCE SMART+ breda utbud. Här finns både glödlampor att sätta i armaturerna du redan har och nya produkter att fylla på med. Du hittar allt från taklampor och vägglampor till funktionella lampor och belysning för badrum. Produkterna är elegant designade och kan ta inredningen i ett rum till nästa nivå. Glöm inte heller bort att belysa trädgården. LEDVANCE erbjuder en rad olika alternativ även för utomhusbruk. Dessa gör att du får en vackert upplyst miljö att titta ut på och suddar ut gränserna mellan inomhus och utomhus.

Spana in det breda utbudet av produkter i LEDVANCE SMART+-serien här

LEDVANCE har en rad olika produkter för utomhusbruk.

3. När du valt dina produkter är det dags att installera dem och förvandla din bostad till ett modernt upplyst hem, där du enkelt kan styra belysningen var du än befinner dig. Ladda ner appen LEDVANCE SMART+ och skapa en inloggning. Tänd sedan upp din belysning och med några enkla knapptryck kommer appen att hitta din lampa eller armatur. LEDVANCE SMART+ kan styras via wifi och kopplas då smidigt till ditt hemnätverk. Du kan sedan tända, släcka, dimra eller byta mellan olika sorters ljus direkt via din telefon, en SMART+-fjärrkontroll eller via röstkommando med Amazon Alexa eller Google Assistant – smidigare än så blir det inte.

Dags att ta nästa steg med belysningen i hemmet? Spana in LEDVANCE SMART+ här

ledvance.se kan du ta del av det breda utbudet och se vad som passar ditt hem.

Nästa artikel