7 smarta funktioner du inte visste att du behövde i ditt hem

Glöm timers och andra gammalmodiga metoder för att styra belysningen i hemmet. LEDVANCE SMART+ produktserie är lösningen för alla som vill ha ett modernt, enkelt och smart hem.

Få hjälp att koppla upp din bostad! Så enkelt är det att få smart belysning i hemmet!

Funderar du på varför du behöver ändra belysningen i ditt hem? Vi har listat sju smarta funktioner som kommer att göra vardagen enklare och mer behaglig – och inte minst minska på elräkningen:

1. Kontrollera hela husets belysning

Tänd och släck ljuset precis när du vill, utan att du behöver röra dig en meter. Är du bortrest behöver du inte heller någon timer för att tända lyset – allt kan du enkelt sköta från mobilen.

2. Styr ljuset med app eller röstkommando

Enkelt förklarat finns alla husets lysknappar i en enkel app som låter dig kontrollera allt från ett och samma ställe. Det är också möjligt att använda röstkommando genom Amazon Alexa eller Google Assistant.

3. Ändra färger

Är du en färgglad person? Välj då en produkt med möjlighet att styra färgen. Du har då upp till 16 miljoner olika färger att välja bland och kan hitta en ljussättning för varje rum, detaljerat anpassat efter alla möjliga anledningar. Romantisk middag, fest, läsning eller högtider? Ta tillfället i akt att leka med ljus och färger!

Så enkelt är det att koppla upp sig! Läs mer om LEDVANCE SMART+ produktserie här!

Olika färgtemperatur skapar olika stämningar.

4. Styr färgens temperatur

Ett väldigt effektivt verktyg för att få till den perfekta ljussättningen i ett rum är val av färgtemperatur. Alla produkter med funktionen TW Tunable white ger möjlighet att välja mellan grader av varmvitt och kallvitt ljus, beroende på vad du ska använda rummet till och vilken stämning du vill ha.

5. Anpassad dimning

På dagtid vill man ofta ha mer upplysta rum, medan man på kvällen kan slappna av mer med en dämpad belysning. Här har du möjlighet att välja den lösning som passar dig bäst.

6. Förinställt ljus med ett knapptryck

Det bästa av allt är att man kan sätta upp förinställda ljussättningar, som går att aktivera med bara ett knapptryck. Ska du se på film? Tryck bara på knappen och få det perfekta filmljuset i rummet!

Smart belysning både inom- och utomhus.

7. Smart belysning både inne och ute

LEDVANCE SMART+ produktserie innehåller en rad ljuskällor, armaturer, ljusslingor och smarta stickkontakter för både inomhus- och utomhusbruk. Det är därmed enkelt att anpassa hela hemmets belysning efter tycke och smak.

Är du redo att bo i ett smart hem? Det är enkelt att göra belysningen i hemmet smart med bara ett par ljuskällor eller en smartplug. Med en smarttelefon och ett trådlöst nätverk har du allt du behöver.

Så enkelt är det att koppla upp sig! Läs mer om LEDVANCE SMART+ produktserie här!

Nästa artikel