Träningsinfluencerns knep: ”Så får jag en fin bränna – utan att sola för mycket”

Friidrottaren och influencern Madeleine Nilsson tycker om att ha en bra solbränna, men har blivit mer medveten om riskerna med att sola mycket. Nu har hon upptäckt en produkt som ger huden en gyllene ton utan att hon behöver pressa sig i solen.
Med Betakaroten Gold kan jag få en schysst bränna inifrån i stället – även vintertid, säger Madeleine.

Madeleine Nilsson har tränat friidrott sedan barnsben och nu tävlar hon i tresteg för det svenska landslaget. Sedan två år tillbaka är hon även personlig tränare och kostrådgivare. På senare tid har hon dessutom blivit en framgångsrik influencer på Instagram, där hon delar med sig av peppande inlägg med fokus på träning och hälsa.

Den som följer Madeleines konto kan inte undgå att lägga märke till att hon alltid ser brun och fräsch ut på bilderna.

– Jag ska inte förneka att jag tycker att det är snyggt och ser hälsosamt ut med en fin solbränna. Delar av året bor jag dessutom i Florida och älskar att vara på stranden, berättar Madeleine.

Madeleine har alltid varit en riktig soldyrkare men på senare tid har hon blivit mer medveten om riskerna med att sola mycket. I stället har hon upptäckt en produkt som boostar brännan utan att hon behöver tillbringa lika mycket tid i solen.

– När jag var yngre tänkte jag inte på att solen kan vara skadlig. Jag har bränt mig många gånger och först nu insett hur farligt det är. Med Betakaroten Gold kan jag få en schysst solbränna inifrån i stället – även vintertid.

Betakaroten Gold från det norska varumärket Good for Me är ett kosttillskott som ger huden en gyllene ton på helt naturlig väg. Som kostrådgivare och idrottare är Madeleine noga med vad hon stoppar i sig och Betakaroten Gold är en produkt hon litar på.

– I Norge säljs Betakaroten Gold på apotek och för mig är det en kvalitetsstämpel. Jag kan veta med säkerhet att det är naturligt och bra. Dessutom är produkten vegansk och inte testad på djur, vilket också är viktigt för mig.

Betakaroten Gold passar bra in i Madeleines hudvårdsrutin med fokus på att vårda huden från insidan genom att äta en bra kost med mycket vitaminer och få i sig tillräckligt med vatten. Förutom betakaroten innehåller kapslarna också kokosolja som hjälper kroppen att ta upp mer av betakarotenet, samt koppar som bidrar till normal hudpigmentering. Den senaste versionen innehåller även C-vitamin och biotin.

– Jag är fortfarande noga med att använda solskyddsfaktor men Betakaroten Gold skyddar faktiskt också till viss del mot solskador, vilket är en bonus, säger Madeleine.

Vill du också testa Betakaroten Gold och få fin färg inför sommaren? Då kan du passa på att beställa här och få 40 procent rabatt på din första förpackning.

Nästa artikel