Lista: 5 skäl att ta Betakaroten Gold i sommar

Betakaroten Gold ger din hud en fin och naturlig glöd – utan att du behöver sola. Kosttillskottet är framtaget av det norska företaget Good for Me och säljs idag över hela Skandinavien. Här är fem anledningar att testa Betakaroten Gold i sommar.

1. Du behöver inte sola
Även om du gillar att sola så har du troligen inte all tid i världen att ägna åt det. Grejen med Betakaroten Gold är att det ger huden en gyllene ton utan att du behöver pressa dig i solen.

2. Du kan undvika skadlig strålning
Att sola, utomhus eller i solarium, kan vara skadligt för huden. Då är Betakaroten Gold en sundare och mer skonsam väg till en bra solbränna. Produkten är 100 procent naturlig och dessutom vegansk då betakarotenet utvinns ur alger.

3. Du kan märka skillnaden inom några veckor
Visst, du får absolut snabbare resultat om du gör en spraytan. Men den håller ju bara i några dagar. De flesta märker effekten av Betakaroten Gold inom tre till fyra veckor och färgen håller i sig så länge du fortsätter att använda produkten.

4. Du får färg året om
Betakaroten är ett naturligt pigment som ger din hud färg från insidan. Det betyder att produkten har lika stor effekt på vintern som på sommaren och att du kan ha en fin bränna året om. Hur bra?!

5. Du ger din hud en boost
Betakaroten är en antioxidant som förvandlas till A-vitamin i din kropp. Det bidrar till att skydda dina celler mot skador och används även i många produkter mot finnar. Good for Me har även tillsatt kokosolja som hjälper kroppen att ta upp mer av betakarotenet, samt koppar som bidrar till normal hudpigmentering. Den senaste versionen innehåller även C-vitamin och biotin.

Betakaroten Gold borde helt klart vara en del av din dagliga hudvårdsrutin. Så vad väntar du på? Om du beställer nu får du 40 procent rabatt på en förpackning!

Nästa artikel