Isabella Löwengrip tipsar: ”Här är mitt bästa knep för en fin solbränna”

Fotograf: Paul Sundvik

Isabella Löwengrip har testat många olika produkter för att få en fin och naturlig solbränna. Hon hade nästan gett upp hoppet när hon nyligen upptäckte Betakaroten Gold – en kosttillskott som ger huden en gyllenbrun färg utan att man behöver sola.
– Jag är för rastlös för stranden, så att få färg inifrån och ut passar mig perfekt!

Redan som tonåring blev Isabella Löwengrip känd genom sin blogg Blondinbella och idag är hennes plattform Nordens största med 1,5 miljoner följare världen över. Numera är hon en framgångsrik influencer och entreprenör med ett eget skönhetsföretag.

Precis som de flesta andra jagar Isabella den perfekta brännan under sommaren. Problemet är att hon har svårt att få färg och dessutom är väl medveten om att det inte är bra att sola för mycket. Genom åren har hon provat en mängd olika brun-utan-sol-produkter men nu har hon tröttnat på den kortvariga och ofta onaturliga effekt som de ger. Istället har hon upptäckt en produkt vid namn Betakaroten Gold, som nyligen lanserats i Sverige.

– Jag är för rastlös för att ligga en hel dag på stranden och vill även undvika att tillbringa för mycket tid i solen. Tidigare har jag använt spraytan och brun utan sol men det är alltid kladdigt och luktar illa. Med Betakaroten Gold får huden färg inifrån och ut – och för mig passar det perfekt!

Betakaroten Gold är ett naturligt kosttillskott som ger en djup och varaktig solbränna, samtidigt som det är välgörande för huden.

– Jag kommer ta Betakaroten Gold året om – dels för att bevara solbrännan under vinterhalvåret och för att betakaroten är en stark antioxidant som även är bra mot hudproblem och finnar, säger Isabella.

Kapslarna innehåller även andra ämnen som gör produkten extra effektiv: kokosolja som hjälper kroppen att ta upp mer av betakarotenet och koppar som bidrar till normal hudpigmentering. Den senaste versionen innehåller också C-vitamin och biotin.

Jag är väldigt kräsen när det gäller hudvårdsprodukter men Good for Me är ett varumärke som jag känner mig trygg med.

Betakaroten Gold kommer att vara ett självklart inslag i Isabellas dagliga hudvårdsrutin, sommar som vinter. Men i övrigt skiljer sig hennes vanor åt beroende på säsong.

– På sommaren är solskyddsfaktor a och o för mig. Den här årstiden gillar jag även att använda kroppsoljor och lotions som ger lite färg och skimmer och förstärker det betakarotenet gör. Det får gärna vara produkter med god doft istället för parfym.

Vill du också testa Betakaroten Gold och få fin färg i sommar? Då kan du passa på att beställa här och få 40 procent rabatt på din första förpackning.

Nästa artikel