Tips: Så får du den perfekta solbrännan i sommar

Den svenska sommaren är inte optimal för att få en fin solbränna, men med kosttillskottet Betakaroten Gold kan du få färg utan att sola. På bara några veckor kan den vinterbleka huden få en gyllene ton – och du kan bibehålla färgen hela vintern.

Vem kan förneka att man känner sig fräschare när man fått lite färg i ansiktet? Eller att brunbrända ben gör den nya sommarklänningen ännu snyggare? Problemet är bara att den svenska sommaren är kort och de varma och soliga dagarna är få.

Så vad är alternativet om man inte vill utsätta sig för de skadliga strålarna i ett solarium, experimentera med brun utan sol eller betala dyrt för en kortvarig spraytan? Svaret är: Betakaroten Gold.

Betakaroten Gold är ett helt naturligt kosttillskott som ger dig en djup och varaktig solbränna från insidan. Betakaroten är nämligen ett färgpigment som gör att din hud får en gyllene ton, utan att du behöver sola. Du kan alltså ta det mitt i vintern och få samma effekt. De flesta märker en tydlig skillnad efter bara några veckor.

Betakarotenet i Betakaroten Gold utvinns ur alger och är helt ofarligt att få i sig. Faktum är att huden skyddas när du använder produkten. Betakaroten är nämligen en kraftfull antioxidant som förvandlas till A-vitamin i din kropp. Det bidrar till att skydda dina celler mot skador samtidigt som det ger färg till din hud.

Betakaroten Gold, en återfuktande hudkräm och en bra solkräm är allt du behöver för att ge din hud ett gyllene glow i sommar. Om du är sugen på att testa produkten kan du passa på att beställa här och få 40 procent rabatt på en förpackning.

Nästa artikel