Bli brun snabbare med Betakaroten Gold – här hyllas produkten

Vill du få en djup och fin solbränna utan att behöva vistas i solen? Med kosttillskottet Betakaroten Gold är det enkelt. På bara några veckor kan du ge din hud en gyllenbrun färg – som du kan behålla året om. Passa på att testa den hyllade produkten nu och få 40% rabatt.

Den svenska sommaren är kort och de riktigt varma och soliga dagarna som vi får är oftast allt för få. Det kan göra det svårt för dig som vill få en fin solbränna utan att behöva utsätta huden för skadliga strålar i solarium eller betala dyrt för en spraytan som snabbt försvinner. Om du inte väljer att använda dig av Betakaroten Gold.

Betakaroten Gold är ett helt naturligt kosttillskott som ger dig en djup och varaktig solbränna från insidan. Betakaroten är ett färgpigment som är framtaget ur algen Dunaliella. Ett dagligt tillskott av detta gör att din hud får en gyllene ton utan att du behöver vistas i solen.

I Betakaroten Gold ingår även C-vitamin och biotin, som har en positiv effekt på huden, samt kokosolja som gör att kroppen tar upp betakarotenet lättare.

Betakaroten Gold är den mest sålda betakarotenprodukten i Norden och har många nöjda kunder som hyllar effekten i sina recensioner.

”Bra produkt som håller sina löften. En fördel att ta på vintern också! Gör att man känner sig lite friskare”, skriver Marie.

”Fick en mycket bättre solbränna som varade länge! Solbrännan kom mycket snabbare än vanligt. Rekommenderas starkt!”, berättar Malin.

”Produkten ger en jämn och fin färg! Jag använder produkten från vår till höst – undviker soleksem och upplever en jämnare solbränna”, säger Maritha.

”Väldigt nöjd. Har finare hud och mycket finare solbränna. Innan jag började med Betakaroten Gold kämpade jag för att få en solbränna, men nu blir jag solbränd ganska snabbt och ser skillnad efter bara några timmar i solen”, skriver Elise.

Betakaroten är med andra ord allt som behövs för att få det perfekta sommarglowet – och behålla det hela vintern. Om du också är sugen på att testa produkten kan du passa på att beställa HÄR och få 40% rabatt på din första förpackning.

Nästa artikel