Knepet: Så bränner du aldrig mer maten

Glöm fastbrända köttbullar och överkokt spagetti.
Med Siemens smarta induktionshäll behöver du aldrig oroa dig för att bränna vid maten – den reglerar temperaturen själv.

Siemens nya innovation inductionAir har allt man kan önska av en induktionshäll.
Läs mer här och missa inte videon som visar inductionAirs alla funktioner!

Alla har vi någon lämnat köket för att ”fixa en grej” och när vi kommer tillbaka är antingen biffarna fastbrända eller så har man pastavatten överallt. Tack vare Siemens nya induktionshäll är det här problemet ett minne blott.

Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är det inte. Hällen har nämligen två sensorer, fryingSensor Plus och cookingSensor Plus, som känner av och mäter temperaturen under matlagningen – allt för att maten inte ska brännas eller koka över. När pannan har nått önskad värme avger sensorn en signal, och därefter behåller pannan önskad temperatur till dess att du är redo att äta.

– Alla sensorer gör det enklare för den som står i köket. Ju mindre vi behöver tänka på rätt temperatur desto bättre blir matlagningsupplevelsen, säger Rain Lond, Sr Product Manager Cooking.

En annan smart funktion på Siemens nya induktionshäll är att den har en så kallad flexInduction, vilket innebär att du kan använda hela hällen som en stor zon eller med ett enkelt knapptryck dela upp den i mindre zoner – allt för att den ska passa grytan eller stekpannan så bra som möjligt.

Men det kanske bästa med induktionshällen är ändå den inbyggda fläkten, inductionAir, som inte bara tar bort matoset på ett effektivt sätt, utan ger dig också en helt annan frihet att inreda ditt kök eftersom du slipper anpassa din planering efter en stor fläkt.

– Ofta sätter fläkt- och ventilationssystemet gränserna för köksplaneringen. Använder man inductionAir kan man placera hällen var man vill, säger Rain Lond.

inductionAir gör matlagning både lättare och roligare.
Upptäck alla dess spännande funktioner!

Nästa artikel