Experterna hyllar köksserien – ”Det är mer än bara ett kök”

Med sina inbyggda vitvaror har Siemens lyckats skapa ett modernt och hållbart kök. De högteknologiska köksvarorna har nya och smarta funktioner som imponerar på både amatörer och experter.
– Det är mer än bara ett kök, det formar den viktigaste delen av hemmet, säger köksdesignern Andrea Balonier.

Experterna kan inte ha fel. Använd Siemens vitvaror för att få ett stilfullt hem. 

Matlagning är en stor del av våra liv. Vi tillbringar timmar i köket, provar på nya rätter och experimenterar med smaker. För att kunna utnyttja köket till fullo är det viktigt med ett kök som är personligt och flexibelt.

Experter världen över hyllar just nu Siemens inbyggnadsserie på grund av dess frihet och flexibilitet. Dessutom består serien av avancerade produkter som tillåter matlagning av högsta kvalité.

– Det som är spännande med Siemens är att man kan göra så många olika kombinationer och val, säger Andrea Balonier, köksdesigner från Berlin som har samarbetat med Siemens med att ta fram det ideala köket.

Siemens inbyggnadsserie är något utöver det vanliga. Samtidigt som det är enkelt att sätta sin personliga prägel på köket genom att man kan utforma det precis som man själv vill så är det ett kök som håller sig modernt i många år.

– Köket är inte bara funktionellt, det är också estetiskt tilltalande och håller en hög standard, säger Andrea Balonier.

En häftig lösning för ett kök med öppen planlösning är den nya induktionshällen med inbyggd fläkt. Äntligen slipper du ha en stor fläkt hägnades från taket och du får mer plats för umgänge. Kocken Jos Timmer tycker att det är viktigt att köket är en plats där alla är välkomna.

– När jag umgås med min flickvän eller familj så tycker jag om att se dem. De ska inte vara i vardagsrummet medan jag är i köket. Vi ska kunna prata och umgås samtidigt som jag lagar mat, säger han.

Alla enskilda produkter i serien är avancerade och gör att man kan få samma slags kvalité på maten som när man äter på restaurang. Jos Timmer  menar att det är viktigt med ett slitstarkt kök som klarar av matlagning i toppklass.

– Jag älskar att kunna ha samma flexibilitet i köket hemma som jag har på jobbet, säger Jos Timmer.

Köksdesign har tagits till en helt ny nivå. Här kan du hitta inspiration till drömköket.

Nästa artikel