Lista: Fem anledningar till att välja den moderna köksserien

Köksdesign och matlagning har tagits till en helt ny nivå. Med inbyggda vitvaror blir köket ett stilfullt rum som tillåter matlagning av högsta kvalité. Här listar vi fem anledningar till varför man bör välja ett inbyggt kök från Siemens.

Äntligen slipper man en klumpig köksfläkt. Spana in den inbyggda fläkten här.

1. Modern design

En het trend just nu är att ha ett minimalistiskt kök där vitvarorna inte syns. På så sätt får man mer plats för matlagning och umgänge.

Med inbyggda vitvaror döljs tråkiga och klumpiga produkter med en snygg och stilfull design och köket blir istället ett välplanerat rum in i minsta detalj. Vitvarorna i serien är konstruerade med den senaste tekniken, så förutom ett estetiskt tilltalande kök får man högteknologiska vitvaror som tillåter avancerad matlagning.

2. Flexibiliteten

Det är lätt att känna sig begränsad när man planerar sitt kök eftersom att vissa produkter är otympliga och kräver en viss plats. Men med Siemens inbyggda kök förändras allt. Alla köksprodukter i serien harmonierar med varandra och kan placeras och kombineras på en mängd olika sätt. Resultatet är ett flexibelt kök där det inte längre finns några begränsningar.

 

 

3. Högteknologiska produkter

Det är en bra idé att använda sig av avancerade och moderna köksprodukter i sitt nya kök. På så sätt får man smarta funktioner som både ökar matens kvalité och underlättar tillagningen. En av fördelarna med Siemens nya ugn iQ700 är att man kan halvera tillagningstiden och samtidigt göra köttet saftigare genom att tillsätta extra ånga. Nu kan du briljera och imponera i köket på rekordtid – utan att försämra varken smak eller textur.

En annan intressant detalj i Siemens köksserie är appen Home Connect som tillåter dig att slå på ugnen när du är på väg hem från jobbet. Att tvingas vänta på att ugnen ska bli 200 grader är historia.

4. Ett personligare kök

Något som många missar när de planerar sitt kök är att ge rummet en personlig prägel. Med ett vanligt kök är möjligheterna ofta begränsade och vissa vitvaror har förutbestämda platser. Men när alla produkter är inbyggda och går att placera som man vill blir möjligheterna oändliga. Med Siemens inbyggda vitvaror är det lättare än någonsin att få ett kök som speglar en själv.

5. En social mötesplats

Vi lever i en tid där vi ofta lagar mat tillsammans med våra vänner istället för åt dem. Då blir köket en perfekt och naturlig mötesplats. Därför är det viktigt med ett kök som är modernt och gästvänligt. Genom att använda sig av inbyggda vitvaror blir köket rymligare samtidigt som den typiska kökskänslan försvinner.

Dessutom blir det allt vanligare med en öppen planlösning, gränsen mellan vad som är kök och vardagsrum har suddats ut. För att kunna bibehålla den öppna och gemytliga känslan är en induktionshäll med inbyggd fläkt en smart lösning. På så vis får man bättre uppsikt över köket och det blir enklare att laga mat samtidigt som man umgås.

Snyggt och stilrent. Spana in den inbyggda fläktens alla smarta funktioner.

 

 

Några av Siemens smarta funktioner

  • inductionAir – med en inbyggd köksfläkt blir det enklare än någonsin att planera köket
  • Unik ugn – genom att tillsätta extra ånga blir köttet ännu saftigare, dessutom kan man halvera tillagningstiden.
  • Färska matvaror – med högteknologiska kylskåpet hålls matvaror färska i upp till tre gånger så länge.
  • Home Connect – nu kan du styra alla dina vitvaror direkt i mobilen
  • Klicka HÄR för att läsa mer om de olika produkterna
Nästa artikel