Så kan gourmetkaffe förändra din arbetsplats

Ökad förståelse, trevligare stämning och ökad produktivitet. Kaffets inverkan på en verksamhet har större betydelse än många tror. Just nu erbjuder Nespresso en gratis testperiod för företag som vill ta steget över till ett riktigt gourmetkaffe.

Så får du gratis kaffe av högsta kvalité – direkt till kontoret

Att få njuta av en riktigt god kaffe på arbetsplatsen är få förunnat. Många företag tänker nämligen inte på vilken stor inverkan kaffets kvalitet har på medarbetarna.

Kaffe av hög kvalitet har nämligen visat sig vara en av de bevisat mest kostnadseffektiva förmånerna för personalen – och forskningen visar att nöjda medarbetare bidrar till mer framgångsrika företag eftersom produktiviteten ökar.

Under kaffepauserna får medarbetarna även en chans att prata och förstå varandras arbetsuppgifter bättre. Genom att hela tiden ha en dialog ökar samarbetet mellan olika avdelningar vilket i slutändan leder till en bättre arbetsmiljö.

Därför lanserar Nespresso nu sin professionella kaffemaskin AGUILA 220 – det senaste tillskottet i Nespressos sortiment för företag och restauranger. Kaffemaskinerna i AGUILA-serien passar perfekt på̊ företag som sätter medarbetarna och kunderna i första hand och vill erbjuda dem en riktigt bra upplevelse med kaffet i fokus.

Just nu erbjuder Nespresso dessutom alla företag att prova en gourmetkaffelösning – helt kostnadsfritt i upp till en vecka.

Med Nespressos professionella kaffelösningar får kontoret elva unika kaffesorter och färsk, skummad mjölk som blir en given samlingspunkt under dagen för personalen. Nespresso skräddarsyr lösningar efter ditt företags specifika behov och erbjuder en förstklassig service som ser till att din kaffemaskin alltid håller högsta kvalitet.

Boka din testperiod med Nespresso redan i dag – det tar inte ens en minut.

Så får du gratis kaffe av högsta kvalité – direkt till kontoret

Nästa artikel