Så enkelt kan du göra en god kopp kaffe på jobbet

Vid närmare eftertanke så önskar nog de allra flesta att kontorskaffet inte svalnade i kokaren och att automaten kunde leverera något godare kaffe. Men nu finns det möjlighet för de anställda att känna sig som en riktig barista – med endast en knapptryckning.

Så får du gratis kaffe av högsta kvalité – direkt till kontoret

Föredrar du också kaffet från fiket runt hörnet framför kontorets kaffeautomat? Du är inte ensam. De senaste åren har svenskarnas krav på kvalitativa och hållbara kaffeprodukter ökat.

Trots det är det många företag som inte investerar i en riktigt bra kaffelösning som på ett snabbt och smidigt sätt alltid levererar en gedigen smakupplevelse.

Men sanningen är att kaffe av hög kvalitet är en av de bevisat mest kostnadseffektiva förmånerna du kan erbjuda din personal – och forskningen visar att nöjda medarbetare bidrar till mer framgångsrika företag.

Det har Nespresso tagit till fasta på när de nu lanserar sina nya kaffemaskiner i AGUILA-serien.
– Kärnan i vårt erbjudande är att vi vill bjuda våra medlemmar på en smakupplevelse. Någonting som är mer än bara en kopp kaffe, säger Mikael Andersson, Coffee Ambassador på Nespresso.

Med en kaffemaskin från Nespresso är det nu enklare än någonsin att kunna unna sig en riktigt god kopp kaffe på morgonen, efter lunchen eller vid eftermiddagsfikan på arbetsplatsen.

En rykande färsk kopp kaffe, en kraftfull Espresso eller en härligt fyllig Caffé latte eller Cappuccino är aldrig längre bort än en enkel knapptryckning. Med kaffemaskinerna AGUILA är det till och med möjligt att göra kalla kaffedrycker med skummad, färsk mjölk.

Perfekt för både medarbetare och kunder på besök, som omgående får ett professionellt intryck.

Så får du gratis kaffe av högsta kvalité – direkt till kontoret


Elva kaffesorter och förstklassig service

– Nespresso erbjuder elva varianter av kaffesorter till företagskunder. Tack vare kaffemaskinerna AGUILA går det lätt att skapa både varma och kalla kaffedrycker med endast en knapptryckning.

– Nespressos servicepersonal finns på plats inom 48 timmar vid behov och erbjuder en lånemaskin vid längre servicebehov. Som företag för ni även hjälp med allt från kaffebeställningar till att boka tid för service av din automatiska kaffemaskin.

Nästa artikel