”Får känslan av att sitta på ett lyxigt café”

Ett brett sortiment av gourmetkaffesorter och en skräddarsydd företagslösning som levererar färsk, skummad mjölk med endast en knapptryckning. Med en personalstyrka på 150 medarbetare är det viktigt att kaffet håller högsta kvalitet.
– Det ger en härlig känsla att vara på ett kontor och få intrycket av att sitta på ett café, säger Martin Bo, Group Corporate Services Director på Boozt.

Överraska medarbetarna. Så får du också gratis kaffe av högsta kvalité – direkt till kontoret

Boozt är en av de största butikerna på nätet med ett brett sortiment av kläder och skor, med kunder i bland annat Sverige, Norge och Danmark.

Tidigare i år flyttade Boozt till nya lokaler i Hyllie i Malmö. I samband med flytten valde de att investera i en ny kaffelösning till sina 150 medarbetare.
– Vår tidigare kaffelösning uppfyllde inte våra förväntningar. Efter att vi flyttade till nya lokaler och bytte kaffeleverantör har vi fått mycket positiv feedback från personalen, säger Martin Bo, Group Corporate Services Director på Boozt.

I de nya lokalerna står kaffemaskinen AGUILA från Nespresso Business Solutions. Med AGUILA kan Boozts medarbetare enkelt göra både varma och kalla kaffedrycker av hög kvalitet.
– Vi på Boozt sätter stort värde på vår personal och jag är övertygad om att alla investeringar vi gör i en förbättrad arbetsmiljö leder till en mer välmående verksamhet. Med Nespresso får de en god kopp kaffe med färsk mjölk och behöver inte gå ut och fika för att få en trevlig paus under dagen, säger Martin Bo.

Nespresso erbjuder skräddarsydda kaffelösningar för alla typer av företag samt en pålitlig kundservice som hjälper till med allt från kaffebeställningar till underhåll.
– Om det har behövts service på kaffemaskinen så har Nespresso kommit samma dag eller dagen efter. Det innebär en stor trygghet när man har 150 medarbetare som är kaffeberoende, säger Martin Bo.

Överraska medarbetarna. Så får du också gratis kaffe av högsta kvalité – direkt till kontoret

Nästa artikel