Så hittar man det bästa renoveringslånet

Publicerat: 2021-21-6

Intresset för renovering är större än någonsin – mycket tack vare pandemin som gör att vi tillbringar mer tid hemma. Men som alla vet kan en renovering bli en dyr historia. Med jämförelsetjänsten Zmarta hittar man det bästa renoveringslånet.

 Hur mycket kan du sänka månadskostnaden? Ansök snabbt och enkelt via denna länk – det är helt gratis. 

På grund av pandemin har vi spenderat mer tid hemma än någonsin. Detta har medfört att vi blivit mer och mer måna om att ha det fint hemma och därav har intresset för renoveringar ökat. Men som de flesta vet kan en renovering bli väldigt kostsam.

Därför kan det vara en bra idé att finansiera renoveringen med ett privatlån. De flesta renoveringar kan nämligen ses som en investering då de kan höja bostadens värde. För att öka sannolikheten att renoveringen höjer värdet kan det vara smart att renovera i en tidlös och klassisk design som faller de flesta i smaken – speciellt när det gäller badrum.

För att hitta privatlånet med bäst villkor och lägst ränta är det viktigt att jämföra olika långivare. Ansöker man om privatlån via Zmarta jämför de kostnadsfritt upp till 35 banker och andra långivare med en enda kreditupplysning för att hitta det bästa lånet för dig.

Hur mycket kan du sänka månadskostnaden? Ansök snabbt och enkelt via denna länk – det är helt gratis. 

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17. Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år. (se aktuella ränteuppgifter på www.zmarta.se)

Nästa artikel