Från city direkt ut i naturen – här är skorna för alla tillfällen

Allt fler väljer att ha en aktiv livsstil och med hösten kommer ofta en längtan efter tid ute i naturen. Men att skaffa utrustning för både skogspromenaden och citylivet kan bli en dyr historia – man vill ju både vara snyggt klädd på jobbet men ha praktiska skor och kläder i naturen.

Kolla in ECCO:s nya kollektion – lämpad för både vandring och cityliv!
Här från alla olika vinklar.

Men det problemet har ECCO löst. Nu finns skorna som gör det möjligt att gå från jobbet direkt ut i naturen – utan extra ombyte. ECCO:s satsning Exostrike är en bekväm och praktiskt sko, samtidigt som den inte tummar på stilen.

I den exklusiva kollektionen finns tre olika modeller, alltså finns det en sko för allas behov.

Exostrike Dyneema är den hyllade skon som har vunnit hela fyra olika tävlingar. I kängan finns en mellansula som gör dem väldigt lätta att gå i med extra stuns och dämpning. Med de här skorna klarar man sig även i kallare miljöer då de är försedda med en rejäl yttersula i gummi som ger bra fäste så att man inte halkar.

Exostrike Hydromax är en sko i sneakerstyle som passar bra in i stadslivet, men det slitstarka materialet som skon är gjord av gör att den också klarar tuffare terränger. Hydromaxbehandlingen gör dem vattenavvisande och i skon finns en sula som fungerar som stötdämpare så att foten alltid landar bra.

För den som vistas mycket i våt terräng är Exostrike Gore-Tex den optimala skon. Gore-Tex gör att skon är både vattentät och andas bra. Genom att förse dem med ECCO-jakskinn är de slitstarka och andas bra – samtidigt som de tål att bli blöta.

I höst kan man alltså med gott samvete investera i nya skor då endast ett par krävs för alla terränger. Bekvämlighet behöver inte utesluta en snygg design!

Läs mer om den hyllade teknologin bakom ECCO:s senaste satsning – därför klarar den av våt terräng så väl som brännhet asfalt.

Nästa artikel