Största frisörkedjan: Vi söker trainees och frisörer

Är du frisör? Eller kanske trainee? Här är jobbchansen du inte vill missa: Nordens största frisörföretag expanderar och anställer just nu nya frisörer och trainees – över hela Sverige. Här kan du snabbt och enkelt skicka in din ansökan.

Att söka jobb kan kännas som en riktig djungel och det är många saker som ska falla på plats för att det ska kännas rätt. Nikita Hair är inte bara Sveriges utan hela Nordens största frisörföretag, och anledningarna till att söka sig till dem är oändligt många. Här är bara några av alla saker de kan garantera sina medarbetare:

  • Trygghet
  • Utveckling
  • Trivsel
  • Bra lön

Nikita Hair växer i rekordfart och har idag etablerat 36 salonger – bara i Sverige. Nu letar de efter fler frisörer och trainees som vill vara med på företagets resa och bli framgångsrika frisörer.

– Vi söker personer som är kreativa och har passion för yrket, säger Malin Marklund, HR-generalist på Nikita Hair.

Hos Nikita Hair står personlig utveckling i fokus och varje medarbetare får varje år gå flera vidareutbildningar inom yrket. Med rätt inställning kan man dessutom nå otroligt långt, och att nå chefsposition behöver inte ta lång tid alls.

– Visar man framfötterna och har viljan finns alla möjligheter i världen. Vissa av våra salongschefer är fortfarande trainees, säger Malin Marklund.

Samtidigt är kedjan väldigt mån om att visa uppskattning och belöna sina medarbetare när något går bra. Det anordnas ständigt olika tävlingar där man kan vinna fina priser, till exempel en resa. Lönen består även av en hög garantidel och en provisionsdel som gör att man kan komma upp i stora summor.

– Det är verkligen en myt att man skulle tjäna dåligt som frisörer, säger Sipel Amedi Faraj som är salongschef på Nikita Hair i Mood-gallerian i Stockholm.

Trivs man på sin arbetsplats är det enkelt att göra ett bra jobb, det är medarbetarna på Nikita Hair ett levande bevis på. Så missa inte chansen – sök drömjobbet redan idag!

Det här är Nikita Hair
  • Nordens största frisörkedja
  • I Sverige finns 36 salonger utspridda över hela landet
  • En annställning hos Nikita Hair ger bra månadslön och provision
  • Trygghet med kollektivavtal, OB-ersättning och stora förmåner
  • Nu söker Nikita Hair frisörer över hela landet.
Nästa artikel