Höj både motivation och betyg – med smarta tjänsten

Som skolelev gäller det att vara på tå hela tiden, på varje lektion, för att hänga med i det snabba studietempot. Man får ta mycket eget ansvar då läraren inte alltid hinner ge den hjälp som behövs i ämnen som kanske är lite svårare än andra. Just matematik kan vara extra klurigt att förstå sig på – därför finns nu den smarta tjänsten Albert som hjälper till med att höja både betyg och studiemotivation.

Låt Albert höja betygen – just nu får man prova sju dagar gratis!

Vissa ämnen är svårare än andra och när det kommer till matematik är det lätt att hamna på efterkälken om man inte får det stöd som krävs för att förstå sig på alla olika ekvationer, logaritmer och allt vad det heter. Hamnar man på efterkälken brukar det också vara svårt att motivera sig att plugga det där lilla extra som krävs, vilket kan leda till lägre betyg.

Med tjänsten Albert får skoleleven hjälp på traven, från sjätte klass till första året i gymnasiet. Albert är en app som är specifikt anpassad efter de flesta matteböcker som används i Sverige idag. Albert är tillgänglig dygnet runt och kan användas till allt: plugga inför enskilda prov eller till att lära sig ett speciellt räknesätt.

Albert ger aldrig ifrån sig lösningar eller svar, utan förklarar med hjälp animeringar uppgiften tills man som elev förstår hur man ska tänka. På det viset så blir matten med lättbegriplig och inte bara en massa siffror och formler.

Genom att lära ut på ett enkelt och pedagogiskt sätt blir matten lite roligare, vilket på sikt höjer betygen och motivationen att plugga matte. Det underlättar också mycket för föräldrar, som inte läst matematik på länge och kanske tycker det är svårt att förklara för sitt barn hur man ska ta sig an ett räkneproblem.

Låt Albert höja betygen – just nu får man prova sju dagar gratis!

Det här är Albert

  1. Digital privatlärare i matematik – dygnet runt.
  2. En app för smartphone och läsplatta.
  3. Första veckan är helt gratis. Du bara registrerar dig på hemsidan.
  4. Albert vänder sig till elever i årskurs sex upp till första året på gymnasiet.
  5. Hundratals animerade lektioner.
  6. Inbyggd chatt med universitetselever.
Nästa artikel