Den digitala matteläraren – tillgänglig när som helst

Är dina barns matteläxor för svåra för att du ska kunna hjälpa till? Eller finner du inte alltid tid i vardagen? Lugn – med den digitala matteläraren Albert får ni hjälp dygnet runt.

Låt Albert göra matteläxan enklare och roligare – prova sju dagar gratis här!

Som förälder är det kanske inte alltid så lätt att både ha tid och tillräcklig kunskap till att hjälpa sina barn med matteläxorna. När barnen kommer upp i de äldre årskurserna och matematiken blir mer avancerad är det lätt att köra fast.

Men med Albert, den digitala privatläraren i matematik, behöver varken barn eller vuxna bekymra sig längre. Albert är en finurlig tjänst som finns tillgänglig precis när och var du önskar, via din smartphone eller läsplatta.

Han är utrustad med artificiell intelligens vilket innebär att han lär sig för varje gång han får lösa ett matte-problem. Så ju mer Albert används desto bättre blir han. För tillfället kan han en mängd antal matematikböcker från årskurs sex upp till första året på gymnasiet. Albert är helt anpassad till den rådande skolplanen och det räcker att ange vilken årskurs man går i så anpassar

Precis som en riktig mattelärare kommer Albert inte med facit på uppgifterna utan han hjälper eleverna steg för steg – bland annat genom att ställa frågor eller förklara delar av uppgifterna.

Dessutom finns det 200 korta animerade video-lektioner som Albert kan hänvisa till.

Med tiden lär Albert känna varje elev, vad den är bra på och vad den behöver förbättra. Perfekt för att plugga på svagheter inför ett prov och få toppbetyg. Dessutom har han en unikt framtagen funktion som är helt anpassad efter de betygsgrundande nationella proven.

Låt Albert göra matteläxan enklare och roligare – prova sju dagar gratis här!

Det här är Albert

  1. Digital privatlärare i matematik – dygnet runt.
  2. En app för smartphone och läsplatta.
  3. Första veckan är helt gratis. Du bara registrerar dig på hemsidan.
  4. Albert vänder sig till elever i årskurs sex upp till första året på gymnasiet.
  5. Hundratals animerade lektioner.
  6. Inbyggd chatt med universitetselever.
Nästa artikel