Ta striden mot storbankerna – så har tusentals svenskar fått ned sin boränta

Allt fler har valt att ta striden mot storbankerna genom att inte acceptera de höga boräntorna de erbjuder.
Tack vare en smart förhandling kan man spara mer än 6 000 kronor per år – varje år.

Klicka här för att se hur mycket du kan sänka dina boendekostnader

Att söka bolån är ett stort steg för de flesta. Men att gå till banken och fråga kan vara svårare än man tror – i alla fall om man vill ha en låg ränta.

Bankerna sätter såklart sig själva i första rummet – de vill ju tjäna så mycket pengar som möjligt på dig – och är därför inte blyga att erbjuda en hög ränta på ditt lån. Att förhandla ner räntan själv är svårt. Bankerna vet att ju fler andra banker man frågar, desto fler kreditupplysningar kommer att tas, vilket leder till att man kan få svårare att få lånet.

Tur då att jämförelsestjänsten Compricer gör det möjligt för svenska privatpersoner att utmana bankerna. Tjänsten går ut på att låta långivarna tävla om att få ge ett lån till kunden.


Det enda du behöver göra är att gå in på Compricers hemsida och fylla i en gratis låneansökan. Därefter kontaktar en handläggare hos Lendo dig för att gå igenom din ansökan, innan de kontaktar bankerna/långivarna själva. Ansökan är inte bindande på något sätt, utan man får själv välja det anbud som passar bäst för ens egen situation.

Handläggaren gör dessutom bara en kreditupplysning, vilket gör att du aldrig mer behöver oroa dig för att få ett nej på grund av det. På så sätt slipper du sitta i knät hos bankerna om du hamnar i möte direkt med dem.

Missa inte chansen att få större valfrihet i bolåneprocessen – gör en låneansökan nu.

Klicka här för att se hur mycket du kan sänka dina boendekostnader

Nästa artikel