Stark oro för höjda elpriser – så kan man minska kostnaderna

Rekordhöga elpriser ställer till det för konsumenter – vintern är här med en kyla som ofta bidrar till ännu högre priser.
Men trots den oroande utvecklingen finns det lösningar för den som vill spara pengar.
Med Compricer kan man jämföra elbolagen, och på så sätt pressa ner sina kostnader rejält.

Fyll I din ansökan här för att få veta hur mycket du kan spara på ditt elavtal

Flera internationella händelser har i olika led bidragit till att elpriserna i Europa för närvarande ligger på rekordhöga nivåer. I Sverige är det framför allt de södra delarna av landet som drabbas, eftersom en stor del av elen dit köps från Europa.

Med kalla vintermånader riskerar elpriserna att skena till ännu högre nivåer, i samband med att kylan tränger sig på och driver upp kostnaderna. Men för den som oroar sig för sina elkostnader finns det en lösning som kan bidra till att man sparar tusenlappar – trots rekordhöga priser.

Compricer är jämförelsetjänsten som på bara några minuter hjälper en att hitta rätt elavtal, till bästa möjliga marknadspris. Allt som krävs är att man tar en titt på sin senaste elfaktura, sedan är man bara ett par knapptryck från att eventuellt sänka sina kostnader.

Varje år hjälper Compricer tusentals svenskar att sänka sina elkostnader, och enligt en enkätstudie sparar Compricers kunder i snitt 1 300 kronor per år på att byta elavtal

Klicka på länken nedan för att göra en jämförelse redan i dag och se hur mycket pengar du kan spara på ett byte av elavtal.

Fyll I din ansökan här för att få veta hur mycket du kan spara på ditt elavtal

Nästa artikel