Skippa dyra blancolån – så kan du låna till bostaden

Kostsamma privatlån behöver inte hindra dig från att ta bolån.
I själva verket kan bolånet bidra till sänkta kostnader för dig som kund.
Hos Compricer kan du låta långivarna tävla om dig – samtidigt som du sänker dina räntekostnader.

Svårt att få bolån? Klicka här och få hjälp med din ansökan

Under de senaste åren har lån utan säkerhet, så kallade blancolån, blivit allt vanligare i Sverige. Men den totala mängden lån man samlar på sig finns med i bedömningen när banker och andra finansiella institut tittar närmare på inkomna bolåneansökningar, och ibland kan man få avslag på grund av sina gamla lån.

Det många inte vet är att det finns sätt att lösa dilemmat på som kan gynna både banken och dig som privatkund.

Compricer har hjälpt över 200 000 kunder till bättre bolån, och en del av dessa har fått hjälp med att just omvandla blancolån till bolån i samband med att det är dags att skaffa nytt boende. I snitt lyckas Compricer med hjälp av lånehandläggare hos Lendo hjälpa kunder med att spara tusentals kronor genom sänkta räntor och avgifter – varje år.

Och det är inte bara kunden som tjänar på sänkta räntor och bättre villkor när man omvandlar sina gamla blancolån. För banken är bolånet också en tryggare affär, som medför säkerhet i form av en bostad och en relation med kunder som ofta blir mer långvarig.
Compricer samarbetar med ledande banker och finansiella institut, och med hjälp av endast en kreditansökan hos Lendo ansöker man hos alla dessa för att få låneförslag och bästa tänkbara erbjudande.

Känner du också att du vill sänka dina lånekostnader genom att omvandla blancolån till bolån? Klicka på länken här nedan och ta hjälp redan idag.

Svårt att få bolån? Klicka här och få hjälp med din ansökan

Nästa artikel