Så slipper du krånglet med alltför dyra bilförsäkringar

Att välja rätt bilförsäkring kan lätt kännas som att leta efter en nål i en höstack.
Men sökandet behöver inte vara krångligt, speciellt inte när det finns en tjänst som gör grovjobbet åt dig.
Med Compricer jämför du flera försäkringsbolag på samma gång och kan således spara tusenlappar. 

Klicka här för att ta reda på hur mycket du kan spara på din bilförsäkring

Det är en illa dold hemlighet att bilen utgör en stor del av de fasta kostnaderna för många. Bensin, service, avbetalning…och så var det försäkringen. Är man inte på tårna kan kostnaderna sticka i väg rejält.

Men för den som gör sin research och ser till att jämföra priser och villkor är mycket vunnet. Faktum är att det finns tusenlappar att spara, inte minst på bilförsäkringen.

En bilförsäkring innehåller som bekant många parametrar, och prisbilden (premien) avgörs inte sällan av mer än en faktor. Försäkringsgrad, ålder på bilen och diverse tillägg är bara några delar som tillsammans ligger till grund för premien.

Dessa faktorer blir enklare att få en överblick kring när Compricer är med i bilden. När man gör en jämförelse hos Compricer får man ta ställning till flera av de val och tillägg som en bilförsäkring innehåller, och tack vare jämförelsetjänsten får man sedan förslag på de försäkringar och försäkringsbolag som passar en bäst utifrån önskemål och behov.

Klicka här för att ta reda på hur mycket du kan spara på din bilförsäkring

Tack vare Compricer blir det som konsument lättare att undvika prisfällor och alltför dyra bilförsäkringar – Compricer gör nämligen grovjobbet genom att jämföra försäkringsbolagen och deras erbjudanden åt dig som kund. Och det bästa av allt: Jämförelsetjänsten är helt kostnadsfri.

Just nu har Compricer ett specialerbjudande för dig som vill teckna eller byta bilförsäkring. Varje månad utses en vinnare bland de som nyligen tecknat en bilförsäkring, en vinnare som tar hem ett presentkort på drivmedel värt 5 000 kronor hos Preem.

Är det dags för dig att teckna en bilförsäkring, eller kanske se över kostnaderna för din nuvarande? Klicka då på länken här nedan och ta hjälp av Compricer för att spara tusenlappar.

Klicka här för att ta reda på hur mycket du kan spara på din bilförsäkring

Nästa artikel