Så kan du spara tusenlappar – på att byta bilförsäkring

Kostnaden för att försäkra bilen skiljer sig mycket mellan olika försäkringsbolag.
Det visar siffror från Compricer.
Nu har du chansen att spara tusentals kronor varje år – på att jämföra olika bilförsäkringar genom Compricer och hitta den med bäst pris.

Kan du också spara tusenlappar på bilförsäkringen? Kolla här hos Compricer redan idag!

För att en bil ska få framföras behöver den vara påställd, skattad och ha en giltig trafikförsäkring. Sedan finns också möjlighet att halv- eller helförsäkra bilen för skydd vid eventuella incidenter eller olyckor.
Men som bilägare är det inte helt enkelt att veta vilken försäkring du ska välja.

Siffror från jämförelsetjänsten Compricer visar att det är stora skillnader i samma försäkring bara mellan olika försäkringsbolag. En Mazda3 jämförs exempelvis nu hos Compricer. Där kostar en helförsäkring som lägst 4944 kronor medan samma försäkring med högst årskostnad går loss på 11 723 kronor – en skillnad på nästan 6800 kronor varje år.
– Genom att jämföra och hitta rätt försäkring går det att spara stora pengar som du kan lägga på annat än att betala dyra premier, säger Christina Sahlberg som är sparekonom hos Compricer.

Att jämföra är kostnadsfritt och genom att gå via Compricer får du tillgång till aktuella priser från flera olika försäkringsbolag. När du sedan hittat vad som passar tar det bara några minuter att få bytet klart.
– Om du vill hjälper Compricer också till med kostnadsfri rådgivning över telefon, säger Christina Sahlberg.

Kan du också spara tusenlappar på bilförsäkringen? Kolla här hos Compricer redan idag!

Nästa artikel