Så hjälper han kunderna till bättre lånevillkor

Kunderna öser beröm över honom, och många är evigt tacksamma efter att deras lånekostnader sänkts.
Xavier Grönlund strävar efter att hjälpa människor och guida dem genom lånedjungeln, men oroar sig samtidigt för samhällsutvecklingen.
– Kunskaper om lån och kreditvärdighet är generellt sett låga, det har fallit mellan stolarna i skolan. Där kan vi på Compricer verkligen göra skillnad, säger han.

Klicka här för att samla dina lån och sänka kostnaden

Allt fler tar idag lån som inte är kopplade till något särskilt större inköp, såsom hus eller bil. I takt med detta har även allt fler låneaktörer, seriösa och mindre seriösa, etablerat sig på marknaden, och det är många som fastnar med kortsiktiga och dyra privatlån.

Men det finns även aktörer som arbetar mot utvecklingen med oseriösa låneförmedlare.

På Compricer arbetar ett dedikerat gäng med att hjälpa kunder som på olika sätt har fastnat med flera kostsamma lån. En av deras mest uppskattade medarbetare, Xavier Grönlund, berättar att arbetet inte bara handlar om att erbjuda bättre lånevillkor. Istället finns man med kunden från start till mål, som ett stöd när lånevillkoren ska förbättras.

– Jag tror det är därför folk är så nöjda med oss, de får inte bara personlig service utan även en guide genom hela processen. Kunderna behöver inte betala för våra tjänster, det enda som krävs är en samlad kreditupplysning för att få svar från de 35 låneförmedlare som vi samarbetar med. I många fall räcker det för att sänka lånekostnaderna med flera tusenlappar, säger Xavier Grönlund och fortsätter.

Klicka här för att samla dina lån och sänka kostnaden

– Efter att pandemin fick fäste började allt fler höra av sig. Folk hade förlorat jobb, tvingades ta smålån och behövde hjälp att lösa dessa. Då är det viktigt att sätta sig in i kundens perspektiv så att det blir bekvämt för dem att prata om privatekonomi. Med ett personligt bemötande brukar det ge resultat.

I snitt lyckas Compricer sänka kundernas lånekostnader med 1800 kronor per år, men i många fall minskar kostnaderna ännu mer. Xavier Grönlund beskriver det som den bästa delen av jobbet, när man verkligen lyckats hjälpa en kund på vägen till en sundare privatekonomi.

– Många blir otroligt glada, de har inte förstått vilken hjälp de kan få med att kapa lånekostnaderna. Det är en fantastisk känsla, och det är den som driver oss på Compricer att fortsätta jobba med detta. Vi vet att det fortfarande finns många som behöver vår hjälp, säger han.

Behöver du hjälp med din lånesituation? Klicka på länken här nedan och få hjälp att kostnadsfritt sänka din ränta, redan idag.

Klicka här för att samla dina lån och sänka kostnaden

Nästa artikel