Så hittar man bäst hemförsäkring – helt gratis

Det är onödigt att betala för mycket för sin hemförsäkring – särskilt när man kan få gratis hjälp att välja rätt.
Kom igång genom att fylla i några enkla uppgifter hos Compricer.
Sedan är det bara att välja det erbjudande som passar bäst.

Klicka här för att ta reda på hur mycket du kan spara på din hemförsäkring

En hemförsäkring är ett viktigt skydd mot oförutsedda händelser i hemmet och livet. Det gör att man bland annat kan få ersättning vid brand, stöld eller andra olyckor kopplade till sin bostad. Ofta ingår även exempelvis reseförsäkring, rättsskydd och ett flyttskydd i hemförsäkringen.

Men när det kommer till att välja rätt försäkring skiljer sig priset en hel del – och som privatperson kan man utnyttja differensen i pris mellan olika försäkringsbolag, helt gratis. Jämförelsetjänsten Compricer sammanställer försäkringsvillkor och pris från en mängd olika försäkringsbolag. När man gör en ansökan om att byta hemförsäkring ser Compricer snabbt vilka erbjudanden som finns och du får ett flertal förslag.
– Som kund kan man sedan gå vidare med valfritt erbjudande och teckna online eller ta hjälp av en försäkringsrådgivare hos Compricer, berättar Compricers sparekonom Christina Sahlberg.

Att komma igång med att hitta en bra hemförsäkring är smidigt och kräver inte mycket tid. Först fyller man i några uppgifter om sig själv och sin bostad och klickar på jämför. Redan inom 30 sekunder kommer sedan de första svaren från olika försäkringsbolag.
– Vi speglar alltid bolagens aktuella priser. Det är alltså samma pris som du skulle få om du istället gick till varje bolag på egen hand, men nu kan du jämföra helt gratis istället, säger Christina Sahlberg.

Kom igång med din jämförelse på bara några minuter genom att klicka på den här länken.

Klicka här för att ta reda på hur mycket du kan spara på din hemförsäkring

Nästa artikel