Rekordlåga bolåneräntor – guldläge att se över ditt lån

Bankerna fortsätter att erbjuda riktigt låga listräntor.
Det innebär att det nu är ett guldläge att se över sitt bolån.
Genom Compricers jämförelsetjänst och tack vare lånehandläggare hos Lendo kan man jämföra olika låneerbjudanden och få hjälp att omförhandla villkoren på sitt bolån.

Klicka här för att se vilken ränta du kan få på ditt bolån

Minskade upplåningskostnader och ökad konkurrens. Det är bakgrunden till att bankerna nu har sänkt riktigt låga bolåneräntor. Ett bundet lån på två år hos till exempel Danske Bank kan ge en bolåneränta på 1,16 procent, under specifika förutsättningar.

Den ökade konkurrensen, med fler aktörer på lånemarknaden som vill visa framfötterna, leder till att ännu fler banker och låneinstitut nu tävlar om kundernas bolån. Men fler aktörer medför också att kunderna måste göra ännu mer research för att hitta bästa tänkbara bolån. Något som Compricer med hjälp av Lendo mer än gärna gör åt en.

Compricer är en jämförelsetjänst som vänder sig till kunder som vill ha hjälp att se över sina bolånekostnader. Genom att med hjälp av Lendo jämföra erbjudanden från flera olika aktörer kan man ofta erbjuda sina kunder den lägsta möjliga räntan med de bästa möjliga villkoren. Tjänsten är helt kostnadsfri och att skicka in en bolåneansökan är inte bindande för kunden.

På statliga SBAB förutspår man att den hårda konkurrensen på lånemarknaden är här för att stanna, något som medför låga räntor, och en reell chans att som bolånekund spara tusenlappar genom att omförhandla sitt bolån. Klicka på länken nedan, och ta steget mot ett bättre bolån.

Klicka här för att se vilken ränta du kan få på ditt bolån

Nästa artikel