Ha rätt skydd i sommar – även på landstället

Sommar, sol och fritidshus.
När värmen stiger lockas många av återkommande turer till landstället.
Men många glömmer att även fritidshus bör försäkras – något som Compricer kan hjälpa till med. 

Klicka här för att ta reda på vilken fritidshusförsäkring du behöver

Strax över 600 000. Så många fritidshus finns det i Sverige, alltså hus där ingen är skriven eller bor permanent. Det är föga förvånande då svenskarnas dragning till landställen – framför allt när vädret tillåter – är ett välkänt fenomen.

Men lika välkänd som den lantliga lockelsen är kanske inte de många bestyr som ett fritidshus kan föra med sig. I hus som man inte ser efter eller kontrollerar dagligen kan problem lätt uppstå, och snabbt växa sig större. Saker kan gå sönder, källare kan svämma över och tjuven kan vara framme om det vill sig riktigt illa. Om man skulle råka ut för något liknande är det viktigt att ha rätt försäkring, för att den ekonomiska skadan inte ska bli ohanterbar.

Det är här som Compricer kommer in i bilden. För trots att man vet med sig att man behöver en fritidshusförsäkring så är det svårt att veta var man ska börja. Vad ingår? Hur mycket kostar det? Vilket skydd har jag? Allt detta kan Compricer hjälpa till att reda ut.

Compricer jämför nämligen flera olika försäkringsbolag och deras utbud, för att man som kund ska få en bättre överblick över valmöjligheterna som står till buds. Tjänsten i fråga är helt kostnadsfri, och man väljer själv vilken försäkring som passar ens behov bäst. Har man till exempel en liten båt i anslutning till landstället? I många fall går detta att addera som tillägg i försäkringen, för bästa möjliga skydd.

När man klickar på länken nedan kommer man direkt till Compricers hemsida, där man får fylla i uppgifter om sitt fritidshus. Sedan blir man kontaktad av Compricer, och inom kort kommer ens landställe att ha ett lika bra, eller kanske till och med bättre, skydd än ens permanenta bostad.

Klicka här för att ta reda på vilken fritidshusförsäkring du behöver

Nästa artikel