Enkelt att byta elavtal – så kan man spara över en tusenlapp

Många svenskar är för bekväma för att byta elavtal, trots att det bara handlar om några enkla knapptryckningar.
Så kan man komma igång med bytet hos Compricer – och sänka månadskostnaden med mer än en tusenlapp.

Fyll i din ansökan här för att få veta hur mycket du kan spara på ditt elavtal

Har du haft samma elbolag i åratal? Det är inte alls ovanligt bland svenskar idag. Många upplever det som alldeles för krångligt att byta, eftersom det är ett stort projekt att jämföra många elbolags erbjudanden. Men det är i grunden förvånansvärt enkelt, och man behöver inte söka upp varje enskilt elbolag för att reda på priserna. Tur är väl det, eftersom det finns över 100 elhandelsbolag i Sverige. Det är dessutom svårt att på egen hand avgöra vilket avtal som är mest fördelaktigt.

Genom att istället låta en jämförelsetjänst göra jobbet kan man ta reda på vilket elbolag som passar bäst för ens situation – på bara några få minuter. Processen är enkel och smidig, och på bara några knapptryck kan man få de billigaste elavtalen presenterade för sig.

Så här kommer man igång med sin jämförelse – i tre enkla steg:
1. Ta fram senaste elfakturan där årsförbrukningen av el står angiven. Den är bra att ange i sin ansökan eftersom det ger ett mer exakt jämförelsepris.
2. Här fyller man i sina uppgifter om bostaden, årsförbrukning och avtalsform (rörlig eller fast).
3. De billigaste elavtalen för just din situation presenteras. Välj elavtal och teckna på en gång – hur lätt som helst.

Compricer hjälper tusentals svenskar att sänka sina elkostnader varje år. Enligt en enkätstudie sparar Compricers kunder i genomsnitt 1 300 kronor per år på att byta elavtal.

Klicka på länken nedan för att göra en jämförelse redan i dag och se hur mycket pengar du kan spara på ett byte av elavtal.

Fyll i din ansökan här för att få veta hur mycket du kan spara på ditt elavtal

Nästa artikel