Bilförsäkringen behöver inte kosta skjortan – så sparar du tusenlappar

Har du också varit övertygad om att en bilförsäkring kostar lika mycket, oavsett försäkringsbolag?
Då är det dags att tänka om.
Med hjälp av Compricers jämförelsetjänst går det att spara stora summor, och låta företagen tävla om att teckna dig som kund.

Räkna ut hur mycket du kan spara på din bilförsäkring

Det finns kostnader och avgifter man som människa har svårt att komma undan. För den som äger en bil och vill känna sig helt trygg är bilförsäkringen en sådan kostnad. Och missa inte att du som äger en bil enligt lag måste ha en trafikförsäkring.

Det finns också en etablerad uppfattning som går ut på att kostnaden för en bilförsäkring är densamma, oavsett vilket försäkringsbolag den är tecknad hos.

Ingenting kunde vara längre från sanningen.

Med hjälp av Compricers jämförelsetjänst kan man som bilförare få bolagen att lämna sina bästa erbjudanden, både när det gäller villkor och pris, för att sedan välja det som passar en bäst.

I takt med att våren närmar sig med stormsteg och att allt fler börjar fundera över vilka bilresor som ska planeras in framöver blir frågan om bilförsäkring allt mer aktuell. Och det finns tusentals skäl till att, med hjälp av Compricer, faktiskt se över de försäkringar som bolagen erbjuder.

Men istället för att gå in på varje försäkringsbolags hemsida och leta upp villkor och priser manuellt kan man via Compricer få fram en kostnadsjämförelse på bara några minuter. Ofta skiljer det flera tusen kronor mellan de billigaste och de dyraste alternativen.

Och det bästa med allt: Compricers jämförelsetjänst är helt kostnadsfri och finns till för att du som bilägare ska få en så bra och billig försäkring som möjligt.

Räkna ut hur mycket du kan spara på din bilförsäkring

Nästa artikel