Sveriges mest personliga kreditkort

Ett kreditkort på dina villkor – det låter som en väldigt bra deal. Den som har ett Resurs Gold behöver inte låsa sig vid ett betalningsalternativ, utan väljer att betala varje avi som den vill.
– När avin kommer så bestämmer man själv hur man vill betala och man kan byta betalsätt när man vill, säger Camilla Ögren, försäljningschef för Resurs Gold.

Många svenskar har redan bytt till Resurs Gold – följ länken för att ansöka redan idag.

Vi går mot ett allt mer skräddarsytt samhälle. Vi kan göra skräddarsydda musiklistor, TV-tablåer och köpa skräddarsydda bilar. Med Resurs Gold får man även ett kreditkort som låter dig skräddarsy dina betalningar.

– Det ger kortinnehavaren en chans att anpassa sina betalningar efter hur ekonomin ser ut från månad till månad, säger Camilla Ögren.

Utöver detta finns det flera alternativ på betalsätt. Antingen kan hela beloppet betalas på en gång, eller delbetala räntefritt i sex månader om det passar ekonomin bättre. Och den som ångrar sig kan bara byta betalsätt när nästa avi kommer.

– Om man till exempel vill köpa en resa i mars så kan man välja att delbetala april månads avi och sedan betala allt i maj om man har pengar över då, säger Camilla Ögren. 

Den som vill ansöka om Sveriges mest personliga kort kan följa länken nedan. Där kan man smidigt och enkelt göra sin ansökan och få besked direkt. Sedan är kortet på väg på posten.

Många svenskar har redan bytt till Resurs Gold – följ länken för att ansöka redan idag.

Det här är Resurs Gold

Representativt exempel på delbetalningsalternativ 1/10

Vid ett kreditbelopp om 15 000 kr, med en rörlig årsränta om 12,36 % och en delbetalningstid om 12 månader, uppgår den effektiva räntan till 16,88 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad och årsavgift om 195 kr. Det förutsätts att krediten delbetalas i lika stora delar om 1 537 kr* och det sammanlagda beloppet att betala blir 17 555 kr. Exemplet baseras på ett köp den första dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-03-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. *Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar i räntor och priser.


• Klicka här för att ansöka om ett Supreme Card Gold redan i dag.

Nästa artikel