Samla värdefulla poäng – på månadsabonnemangen

Många av oss har flera månadsabonnemang. För den som betalar med Resurs Gold kan dessa abonnemang bli väldigt förtjänstfulla – de får nämligen poäng varje gång pengarna dras.
– Med Resurs Gold får man poäng för varje aktivitet man gör med kortet. Dessutom får man extra poäng för varje abonnemang man betalar, säger Camilla Ögren, försäljningschef för Resurs Gold.

Här är företagets unika poängsystem – så kan man få 30 000 poäng redan vid första aktiviteten.

De flesta av oss betalar någon form av abonnemang varje månad. Vi betalar för TV-serier, musikstreaming eller dagstidningar. Nu finns det en bra chans att samla poäng på alla dessa betalningar – poäng som sedan kan bytas mot till exempel en resa.

– Poängen kan bytas mot varor eller aktiviteter i vår poängshop. Där finns allt från biobiljetter till hotellvistelser och resor, säger Camilla Ögren.

Det spelar alltså ingen roll om man betalar räkningar, rörmokaren eller ett tar ut pengar. Resurs Gold från Resurs ger poäng på allt man handlar. För varje krona får man 0,5 poäng som sedan kan bytas mot produkter, tjänster, resor och upplevelser i Resurs Cards Poängshop.

– Vi sätter in 30 000 poäng vid första köpet, sedan växer den summan för varje aktivitet med kortet, säger Camilla Ögren på Resurs.

Bara genom att byta till Resurs Gold kan man alltså få ut något extra av sina kreditkortsbetalningar och få tillbaka på varje aktivitet. Den som vill ansöka om kortet kan följa länken nedan, det tar bara några minuter och man får besked direkt.

Många svenskar har redan bytt till Resurs Gold och samlar poäng på varje kortaktivitet – följ länken för att ansöka smidigt redan idag.

Det här är Resurs Gold

Representativt exempel på delbetalningsalternativ 1/10

Vid ett kreditbelopp om 15 000 kr, med en rörlig årsränta om 12,36 % och en delbetalningstid om 12 månader, uppgår den effektiva räntan till 16,88 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad och årsavgift om 195 kr. Det förutsätts att krediten delbetalas i lika stora delar om 1 537 kr* och det sammanlagda beloppet att betala blir 17 555 kr. Exemplet baseras på ett köp den första dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-03-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. *Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar i räntor och priser.


• Klicka här för att ansöka om ett Supreme Card Gold redan i dag.

Nästa artikel