Fem anledningar att byta till Resurs Gold

Det finns många kreditkort att välja mellan på marknaden. Viktiga aspekter när man väljer är ofta betalningsvillkor, möjlighet till delbetalning och poängsystem. Det finns ett kreditkort som sticker ut på dessa punkter – nedan listar vi fem anledningar till att skaffa Resurs Gold.

Anledningarna är många till att byta till Sveriges mest flexibla kreditkort – kolla in hur du ansöker på någon minut redan idag.

Flexibla betalningsalternativ
Med Resurs Gold kan man betala sina avier på flera olika sätt. Även om man väljer att delbetala den första avin kan man välja att betala allt vid nästa. På så sätt kan man anpassa betalningarna efter hur ekonomin ser ut månad för månad. 

Räntefri avbetalning
När man har en stor summa att betala kan det vara skönt att dela upp den på i flera delar. Men räntan kan ibland sätta käppar i hjulet. Den som har ett Resurs Gold kan välja att dela upp sin betalning på sex månader – helt räntefritt.

Poäng på allt
Det finns flera kreditkort som erbjuder poäng på det man omsätter. Men Resurs Gold ger poäng på varje aktivitet med kortet. Det betyder att man får poäng vare sig man betalar rörmokaren, räkningarna och till och med när man tar ut kontanter.

60 dagar räntefritt uppskov
När du handlar något med Resurs Gold så ska avin betalas först i slutet av nästa månad. Det betyder att du alltid får upp till 60 dagar räntefritt.

30 000 poäng från start
I Resurs Cards poängshop kan man använda sina poäng till exempelvis biobiljetter, inredningsdetaljer, flygresor eller andra varor och tjänster. För att få sina kunder att känna sig extra välkomna bjuder de nu på 30 000 poäng direkt vid start. Sedan tickar poängen in på kontot – redan från första köpet.

Det här är Resurs Gold

Representativt exempel på delbetalningsalternativ 1/10

Vid ett kreditbelopp om 15 000 kr, med en rörlig årsränta om 12,36 % och en delbetalningstid om 12 månader, uppgår den effektiva räntan till 16,88 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad och årsavgift om 195 kr. Det förutsätts att krediten delbetalas i lika stora delar om 1 537 kr* och det sammanlagda beloppet att betala blir 17 555 kr. Exemplet baseras på ett köp den första dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-03-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. *Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar i räntor och priser.


• Klicka här för att ansöka om ett Supreme Card Gold redan i dag.

Nästa artikel