Här är smarta kreditkortet som ger dig poäng på mer

Det finns många kreditkort där du kan samla poäng. Men med Resurs Gold från Resurs tar man poängsamlandet ett steg längre – det ger nämligen bonuspoäng för mer än omsättningen.

Kolla in Resurs Cards Poängshop – ansök nu och börja samla poäng från första aktiviteten.

Betala abonnemang, räkningar, shoppa eller ta ut kontanter. Det finns många olika aktiviteter att använda ett kreditkort till. Med Resurs Gold får man poäng varenda gång det används.

– Vi sätter in 30 000 poäng vid första köpet, sedan växer den summan vid varje aktivitet man utför med kortet, säger Camilla Ögren.

30 000 poäng kan till exempel bytas mot två biobiljetter. Det är en ganska bra start och varje gång kortet används tickar 0,5 poäng per krona in på kontot. Poängen används sedan i en poängshop där de kan bytas in mot produkter, tjänster, resor eller upplevelser.

– Det vanligaste man använder sina poäng till är flygresor eller biobiljetter. Man unnar sig något som man kanske inte skulle köpt annars, säger Camilla Ögren.

Den som vill ansöka om kortet där mer än omsättningen ger bonuspoäng, kan med fördel byta till Resurs Gold. Genom att följa länken nedan kommer man till en smidig ansökan som bara tar några minuter att slutföra – och man samlar poäng från första köpet.

Här är kreditkortet som ger mer för pengarna – så kan man ansöka och få besked direkt i datorn.

Det här är Resurs Gold

Representativt exempel på delbetalningsalternativ 1/10

Vid ett kreditbelopp om 15 000 kr, med en rörlig årsränta om 12,36 % och en delbetalningstid om 12 månader, uppgår den effektiva räntan till 16,88 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad och årsavgift om 195 kr. Det förutsätts att krediten delbetalas i lika stora delar om 1 537 kr* och det sammanlagda beloppet att betala blir 17 555 kr. Exemplet baseras på ett köp den första dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-03-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. *Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar i räntor och priser.


• Klicka här för att ansöka om ett Supreme Card Gold redan i dag.

Nästa artikel