Detaljerna som sticker ut i VPN-kampen – läs om funktionerna som avgör

Publicerat: 2022-22-4

Vana surfare har redan använt tjänsten i åratal – nu ökar intresset lavinartat även bland ”vanliga” människor. Oberoende vad man använder sitt VPN till, så placerar experterna nästan alltid ett särskilt varumärke högt upp på listorna. 14 miljoner människor världen över använder redan NordVPN – här är viktigaste anledningarna till att skaffa tjänsten.

Börja prenumerera på NordVPN i dag – få upp till 68% rabatt + 4 månader gratis!

Allt fler vill surfa anonymt via ett VPN. Det märks tydligt på den växande VPN-marknaden, som under 2022 kommer vara värd runt 40 miljarder dollar.

NordVPN är en av de mest betrodda aktörerna på marknaden med sina 14 miljoner användare och 5 000 servrar världen över.

Van som ovan VPN-användare – motiven till att bli kund hos NordVPN är ofta desamma: Utbuds- och integritetsskäl på nätet.

För intresserade och luttrade surfare lockar oftast ett VPN för att det låser upp innehåll som vanligtvis bara kan visas utomlands. NordVPN ligger i framkant för den här typen av funktionalitet. Åtkomsten till 59 länder och 5 000 servrar att koppla upp sig mot är avgörande!

Börja prenumerera på NordVPN i dag – få upp till 68% rabatt + 4 månader gratis!

När en av de största svenska datortidningarna rankade VPN-tjänster nyligen, hamnade NordVPN i topp – främst tack vare den suveräna hastigheten.

I testet upplevdes ingen större hastighetsskillnad när tjänsten var aktiverad, vilket är ovanligt, då andra VPN-tjänster ibland halverar hastigheten. I NordVPN:s fall betydde det snarare mer marginella förluster, i form av prestanda snarare än något annat.

Tjänsten mätte, (på 250 Mbit/s-uppkoppling) 164 Mbit/s mot svenska servrar, 152 Mbit/s mot brittiska och hela 148 Mbit/s amerikanska servrar. En 60-procentig kapacitet på samtliga servrar, vilket är enastående.

Det som var en typisk fråga för en yngre generation surfare har nu blivit något som även den äldre generationen diskuterar och allt fler väljer att skaffa NordVPN:s tjänst för att förhindra datainsamling och kunna vara anonyma på nätet.

Synen att VPN-användare rör sig i en gråzon är förlegad och snart helt borta enligt branschorganisationer och sakkunniga på området.

Nyckeln är att välja en seriös aktör, då det i nuläget finns många att välja på och ett stort antal som marknadsför sig som kostnadsfria.

Börja prenumerera på NordVPN i dag – få upp till 68% rabatt + 4 månader gratis!

Det här är NordVPN

NordVPN är den marknadsledande VPN-tjänsten med över 14 miljoner användare. Syftet med tjänsten är att skapa ett friare och säkrare internet – för alla.

Med NordVPN får du:

☑️ Säkert internet

☑️ Strikt policy om inga loggar

☑️ Möjlighet att koppla upp dig på över 5400 servrar i 59 länder

☑️ Global åtkomst till hundratals streamingplattformar världen över

☑️ Möjlighet att använda tjänsten på sex olika enheter samtidigt

☑️ Den nya funktionen Threat Protection som blockera skadlig programvara, spårare och påträngande annonser

Klicka här för att komma till nordvpn.com, där du kan läsa mer om tjänstens samtliga funktioner.   

Nästa artikel