Så enkelt bokar man konsultation för plastikkirurgi i Stockholm

Publicerat: 2022-9-5

På Akademikliniken arbetar plastikkirurger i absolut världsklass, som går att boka för ett första konsultationssamtal. Samtalet är inte bindande – och det finns fortfarande lediga tider kvar på huvudkliniken i Stockholm i vår och sommar.

Boka tid för konsultation i Stockholm – det tar bara några minuter och är inte bindande. Se alla lediga tider här!

Många som vill förbättra en del av sitt utseende funderar i åratal innan de genomför en operation. Man kanske funderar kring säkerhetsrisken som är förknippad med en operation, sparar pengar eller gör research av bilder på skönhetsoperationer innan man bestämmer sig.

En som gick länge i sådana tankar är Pernilla, 52. Efter många år av funderingar bestämde hon sig för att genomföra buk- och ögonlocksplastik.

– Det blev galet bra! Jag tycker inte att man ska vänta för länge om man går i de här tankarna. Jag önskar att jag gjort operationerna tidigare. Jag tycker att man ska boka in en konsultation för att själv få en uppfattning om hur fantastiskt bra och kompetenta kirurgerna på Akademikliniken är, säger Pernilla.

Det bästa sättet att ta reda på hur resultatet av en plastikoperation kan bli för en själv, är att boka ett konsultationssamtal. Det är alltid första steget i processen, då man får råd om vilken eller vilka operationer som rekommenderas utifrån ens önskemål.

På konsultationssamtalet får man träffa en legitimerad plastikkirurg, som har en 5-årig specialistutbildning inom området. Under samtalet får man all praktisk information kring ingreppet; kostnad, eventuella risker, vad som gäller före, under och efter ingreppet och hur man ska förbereda sig på bästa sätt.

Om man är intresserad av att förbättra en del av sitt utseende genom estetisk eller rekonstruktiv kirurgi kan man boka sitt konsultationssamtal på Akademiklinikens huvudklinik i Storängsbotten. Det finns fortfarande tider kvar i vår och sommar och samtalet är inte bindande till operation. Man kan i lugn och ro gå hem fundera lite till om man inte känner sig helt säker.

Boka tid för konsultation i Stockholm – det tar bara några minuter och är inte bindande. Se alla lediga tider här!

OM AKADEMIKLINIKEN
– Akademikliniken erbjuder ett unikt helhetsomhändertagande: allt från plastikkirurgi, injektionsbehandlingar, avancerad hudvård, åderbråcks- och kärlbehandlingar och estetisk tandvård.
– Som patient hos Akademikliniken är du i trygga händer – ditt välbefinnande och din integritet kommer alltid i första hand
– Akademikliniken har över 30 års erfarenhet i branschen och samtliga behandlingar utförs av legitimerad och/eller auktoriserad personal

Nästa artikel