5 enkla steg: Få expertrådgivning inom estetisk kirurgi

Publicerat: 2021-9-12

Om man är intresserad av plastikkirurgi är första steget alltid ett konsultationssamtal. Här är 5 enkla steg till att boka en konsultation hos Akademiklinikens legitimerade plastikkirurger i världsklass.

Boka tid för konsultation i Stockholm – det tar bara några minuter och är inte bindande. Hitta lediga tider här!

Många människor som vänder sig till en skönhetsklinik för att förbättra en del av sitt utseende eller åtgärda ett kroppsligt problem, vet inte själva vilket ingrepp som passar bäst för just deras behov. Några vanliga dilemman är till exempel att man vill ändra nästippens utseende eller åtgärda delade magmuskler som inte går ihop trots träning, men vet inte exakt vilken behandling man ska boka.

Därför är första steget alltid att boka ett konsultationssamtal. Vid konsultation för plastikkirurgi träffar man en legitimerad plastikkirurg för att få råd om vilken eller vilka operationer som rekommenderas för ens specifika önskemål. Akademiklinikens plastikkirurger genomför allt från bröstförstoring, bröstförminskning och bukplastik till fettsugning, näsplastik och ansiktslyft. På samtalet får man all praktisk information kring ingreppet; kostnad, eventuella risker, hur den går till, vad som gäller före, under och efter ingreppet och hur man ska förbereda sig på bästa sätt.

Ett konsultationssamtal är avgörande för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och i hög utsträckning motsvara patientens förväntningar.

För att kunna känna sig helt säker och trygg inför en operation är det viktigt att välja en seriös och auktoriserad klinik. På Akademikliniken kompromissar man aldrig med säkerheten, och använder de bästa metoderna och har tillgång till den senaste teknologin.

Samtliga ingrepp utförs av legitimerade plastikkirurger som är världsledande inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Det är en av anledningarna till att Akademikliniken utbildar plastikkirurger från hela världen. Deras storlek och breda expertis och utbud är din säkerhet.

5 steg – så bokar man ett konsultationssamtal hos Akademikliniken. Det tar bara några minuter.

1. Följ länkarna i den här artikeln
2. Välj att du vill boka din tid på Akademiklinikens huvudklinik för kirurgi i Storängsbotten
3. Välj önskat område du söker konsultation för
4. Välj tid och datum som passar dig
5. Fyll i dina personliga uppgifter och din tid är bokad!

Ett konsultationssamtal hos Akademikliniken binder aldrig någon till behandling, utan man kan i lugn och ro gå hem fundera lite till om man inte känner sig helt säker.

Boka tid för konsultation i Stockholm – det tar bara några minuter och är inte bindande. Hitta lediga tider här!

OM AKADEMIKLINIKEN
– Akademikliniken erbjuder ett unikt helhetsomhändertagande: allt från plastikkirurgi, injektionsbehandlingar, avancerad hudvård, åderbråcks- och kärlbehandlingar och estetisk tandvård.
– Som patient hos Akademikliniken är du i trygga händer – ditt välbefinnande och din integritet kommer alltid i första hand
– Akademikliniken har över 30 års erfarenhet i branschen och samtliga behandlingar utförs av legitimerad och/eller auktoriserad personal

Nästa artikel