Svenska skolan räcker inte för alla – granskning visar att allt fler elever halkar efter

Publicerat: 2018-9-8

Allt fler elever har det kämpigt i svenska skolan, och vissa klarar knappt att bli godkända. Enligt Skolinspektionens granskning är det uppenbart att det svenska skolsystemet inte räcker för alla – men det finns annan hjälp att få.

Få professionell och individuell hjälp av My Academy här – kom igång inom 14 dagar.

Skolinspektionens granskning visar på ett katastrofalt resultat, 12 av 15 skolor brister i att ge elever det stöd som krävs för att klara betygsmålen. Men det går att få hjälp från annat håll – och allt fler har nu upptäckt fördelarna med att vända sig till en läxhjälpstjänst som My Academy.

Till skillnad från andra liknande tjänster har My Academy enbart studiecoacher som har tagit examen från, eller studerar vid olika toppuniversitet. Men tjänsten är inte dyrare än konkurrenternas för det – My Academy vill ge fler barn chans att få en fördel i skolan, utan att det behöver kosta skjortan.

Se till att toppa betygen i vår – kontakta My Academy’s studiecoacher redan i dag.

Det kan vara flera orsaker som ligger bakom ett lågt betyg, men i många fall handlar det om motivation och studieteknik. Och där kan My Academy vara till stor hjälp.

Toppa betygen i vår med den prisvärda läxhjälpstjänsten – just nu kan du testa i 14 dagar. 

– Det är inte alltid att en förälder har den kunskap och erfarenhet som behövs för att hjälpa sina barn. Att istället få hjälp av en erfaren student som själv är i samma situation, och vet hur man ska planera pluggandet, har vi märkt gör stor skillnad. Och, säger Max Henrikson från läxhjälptstjänsten My Academy.

När Karin Nordin vände sig My Academy’s studiecoacher var det för hennes barn hade svårt att hänga med i skolan. Och hon är oerhört nöjd med det stöd familjen fått, Karin berättar:

”Vi har haft hjälp redan från småskolan till studenten, där pedagogen först jobbade med att få barnen att känna att det inte är dåligt att ha extra hjälp, utan en förmån. Vi har haft fantastiskt duktiga pedagoger vilket gjort att barnen gick ut studenten med jättebra betyg. Stort tack till er alla!”

Nu kan fler barn få det stöd de behöver. Hos My Academy lägger man stor vikt vid att lägga upp en individuell plan för varje enskild elev – genom att kontakta My Academy redan idag kan man se till att få stöd redan från terminstart.

Snart drar skolterminen igång, undvik att halka efter och maximera dina resultat – med studiestöd från My Academy.

Nästa artikel