Kickstarta en ny termin: Här är läxhjälpen som höjer betygen

Publicerat: 2020-24-6

En ny termin står för portarna och att hänga med från start är otroligt viktigt för att nå sina mål. Med läxhjälp från My Academy lyckas 9 av 10 elever höja betygen!

Så kan man toppa betygen i höst – kontakta My Academy’s studiecoacher redan i dag.

Efter ett långt och härligt sommarlov är det viktigt att hänga med i plugget från start. Halkar man efter i början av terminen kan det vara svårt att hinna ikapp.

Det är inte heller helt otänkbart att många elever kan ha halkat efter och har kunskapsluckor efter en annorlunda vårtermin med hemstudier och otroligt mycket eget ansvar.

Som förälder är det inte heller alltid så lätt att hjälpa till med skolarbetet, framförallt matematik är ett ämne där kunskapen ofta inte finns. För att hänga med ordentligt i skolarbetet kan det därför vara en bra idé med en studiecoach.

Men hur fungerar det?

Jo, en studiecoach hjälper eleven med sina studier, sätter upp en plan och följer upp arbetet. My Academy har jobbat med läxhjälp i 15 år och hjälpt tusentals elever till bättre betyg, ökad studiemotivation och förståelse.

Som en av Sveriges största läxhjälpstjänst har de ett brett utbud av studiecoacher som alla har universitetsutbildning. Alla coacher har fått träning i pedagogik, vilket innebär att man kan vara trygg med att de har rätt verktyg för att hjälpa eleven hitta motivationen igen.

Hos My Academy kan man dessutom skräddarsy en lösning som passar just en själv. Man kan välja att träffa sin coach hemma eller Online. Med My Academy plus får man dessutom extra studiestöd, avstämningar däremellan, egen dedikerad Key Student Manager och månatliga avstämningar.

Så kan man toppa betygen i höst – kontakta My Academy’s studiecoacher redan i dag.

Nästa artikel