LISTA: Därför lönar det sig med läxhjälp

Publicerat: 2020-23-9

Behöver ditt barn extra stöd i skolan? My Academy hjälper elever över hela Sverige till bättre betyg med digital läxhjälp. Här nedan har vi listat 7 anledningar till varför man bör använda sig av deras smarta tjänst.

Läxhjälp anpassad efter just ditt barns behov. Hitta en studiecoach och läs mer om läxhjälp Online här. 

1. 90 procent höjer betygen!

Oavsett om ditt barn behöver höja betygen för att nå målen eller komma in på en viss utbildning har du kommit rätt. Hela 9 av 10 elever hos My Academy höjer nämligen betygen.

2. Ökad studiemotivation

My Academys studiecoacher jobbar för att öka studiemotivationen hos eleverna. Alla studiecoacher har gått utbildning i pedagogik och är experter på att få eleverna motiverade och intresserade av skolarbetet.

Läxhjälp anpassad efter just ditt barns behov. Hitta en studiecoach och läs mer om läxhjälp Online här. 

3. Ökad förståelse

Ökad studiemotivation och ökad förståelse går hand i hand. Med en dedikerad studiecoach får eleven mer förståelse för skolarbetet.

– När man suttit och jobbat med en elev med en specifik fråga så finns det ett ögonblick när man kan se att polletten till slut trillar ner! Det är bäst, berättar studiecoachen Hanna, 23 år.

4. Hjälp där ni befinner er

En fördel med My Academy är att man kan få hjälp oavsett var i Sverige man bor. I Stockholm, Malmö och Göteborg finns studiecoacher som kan komma hem till er. Men överallt i Sverige kan man få hjälp av en studiecoach digitalt.

5. Mindre bråk

Att göra läxor med sina barn kan lätt sluta med frustration och bråk. Många studiecoacher vittnar om att eleven kan relatera till studiecoachen, som är närmare i ålder, på ett annat sätt. När det är en utomstående person blir det dessutom inte lika lätt att ge upp.

Läxhjälp anpassad efter just ditt barns behov. Hitta en studiecoach och läs mer om läxhjälp Online här. 

Alla studiecoacher är experter på sina ämnen och pluggar på några av landets bästa universitet. Så här hittar du en studiecoach för ditt barn:

1. Anmäl dig hos My Academy
Först fyller du vilka ämnen ditt barn behöver hjälp med. Det kan du göra HÄR.
2. Ni får en match
Så fort ni anmält intresse letar My Academy efter den perfekta matchen för just er. Beroende på ämnen, mål och ort får du en studiecoach som passar dig och ditt barns behov.3. Börja plugga
Fördelen med digital läxhjälp är att man kan ”träffas” så ofta det behövs, dessutom påverkar inte geografin eller andra omständigheter studiestödet. Hela 9 av 10 elever som använder sig av My Academy höjer sina betyg.

 

 

 

Nästa artikel