Succén: Här är extrahjälpen inför nationella proven

Publicerat: 2017-6-3

Det börjar närma sig nationella prov i de svenska skolorna. Då är det vanligt att både elev och förälder oroar sig eftersom provet ofta kan vara betygsavgörande. Men med läxhjälp från My Academy kan man vara säker på att vara förberedd. Faktum är att 9 av 10 elever lyckas höja sina betyg med hjälp av My Academy. 

Fixa toppbetyg på nationella proven – klicka här för att bli kontaktad inom 24 timmar!

Att träna inför de nationella proven samtidigt som man ska hinna med den vanliga skolgången är tufft, speciellt om man har ett betyg som hänger på ett bra nationellt prov-resultat. Att då få extra stöttning med pluggandet av en studiecoach från My Academy kan därför vara tungan på vågen.

My Academy rekryterar sina studiecoacher från landets bästa universitet, för att säkerställa att studiecoacherna själva har bra kunskaper inom de viktigaste ämnena. Det innebär även att studiecoacherna har en god insikt i hur man bäst hittar den så viktiga studietekniken.

Hos My Academy kan man välja ut ett eller flera ämnen man behöver hjälp med. För många elever kan matematiken vara extra tuff och det är inte alltid kunskaperna räcker till hemma för att kunna hjälpa till ordentligt. Då kan en studiecoach från My Academy vara en bra idé – oavsett om man behöver extra hjälp inför ett visst nationellt prov eller stöd under en hel termin.

– Jag och min elev har under våra tillfällen tillsammans arbetat väldigt mycket med studieteknik och planering och det var verkligen gett resultat. Min elev har lyckats vända den negativa trenden till något positivt, vilket också nu syns på betygen, säger studiecoachen Matilda

Tillsammans tar eleven och studiecoachen fram ett sätt att jobba som känns pedagogiskt och lättförståeligt. Genom att jobba tillsammans kommer läxorna att gå lättare och kännas lite roligare – tack vare My Academy lyckas faktiskt 9 av 10 elever höja betygen.

Fixa toppbetyg på nationella proven – klicka här för att bli kontaktad inom 24 timmar!

Nästa artikel