Studiecoachen Michaella: Man hjälper eleverna att stärka sig själva

Publicerat: 2020-2-1

Michaella har jobbat som studiecoach i ett år och märker stor skillnad på eleverna hon hjälper. För henne är det viktigt att sätta upp rimliga mål tillsammans med hennes elever.
– Man behöver inte sätta upp superhöga mål om det är något man har svårt med. Men successivt kommer man kunna höja målen, berättar hon.

Så kan man toppa betygen i höst – kontakta My Academy’s studiecoacher redan i dag.

Det blir allt vanligare med utomstående läxhjälp för att nå sina mål i skolan. My Academy hjälper både elever som har svårt att nå målen men också elever som siktar på toppbetyg.

Michaella har varit studiecoach i ett år. Hon hjälper elever med bland annat matte, spanska, programmering, SO och NO.

– Matte är ofta ett ämne som många har svårt för. Det är även ett ämne som föräldrar ofta har begränsad kunskap i och det blir svårt att hjälpa till.

My Academy har flera års erfarenhet av studiestöd och faktum är att 9 av 10 elever lyckas höja sina betyg.

Få professionell och individuell hjälp av My Academy HÄR.

För att nå bättre resultat är Michaellas bästa tips att sätta upp rimliga mål som man successivt kan höja. Att sätta skyhöga mål för något man har svårt för är bara onödigt.

– Sedan är det också viktigt att man avsätter tid för att plugga. En annan sak som kan hjälpa är att ha lite snacks, då får man lite motivation och blir peppad. Dessutom blir pluggstunden lite mysigare.

Oftast ser Michaella framsteg hos hennes elever väldigt snabbt. En av hennes elever minns hon extra väl:

– Jag hade en elev som hade det svårt i skolan och inte fått godkänt. Hon var inte alls motiverad men med tiden byggde vi upp en relation och hennes självförtroende blev allt bättre. Hon fick godkänt och sedan sa hon till mig att jag var den första personen som verkligen trodde på henne. Man hjälper inte bara till med pappret som studiecoach, man hjälper eleverna att stärka sig själva.

Så kan man toppa betygen i höst – kontakta My Academy’s studiecoacher redan i dag.

Nästa artikel