Studiecoach: Så funkar det

Publicerat: 2017-6-10

Ute efter ett flexibelt och välbetalt extrajobb som student? Som studiecoach får man värdefulla meriter för framtiden samtidigt som man kan påverka ungdomars framtid.
– Det är ett väldigt givande jobb eftersom att man får utvecklas tillsammans med eleven, säger studiecoachen Anna.

Ett utvecklande extrajobb som dessutom gör en mer attraktiv på arbetsmarknaden. Ansök till My Academy här.

En studiecoach stöttar och hjälper elever med läxor och motivation. Man får möta alla möjliga typer elever med olika behov: allt från någon som behöver en peppande mentor för att orka gå till skolan till någon som behöver experthjälp i specifika ämnen för att komma in på drömutbildningen.

– Man får inte bara pyssla med läxhjälp utan man är en förebild och mentor. Man får en chans att verkligen forma någon. Den sidan var jag först inte beredd på men det är det jag håller varmast nu, säger studiecoachen Keivan.

För att bli studiecoach krävs det att man studerar på högskola eller universitet och har tid att arbeta minst två pass i veckan. Eftersom att man själv kan välja vilka dagar och tider man kan arbeta så är det ett väldigt flexibelt arbete som går utmärkt att kombinera med studier. Dessutom gör arbetet en stor skillnad i plånboken då man tjänar upp till 190 kronor i timmen.

– Man är absolut inte bunden till att arbeta på andra sidan stan, utan det finns ofta uppdrag precis i närheten av vart man bor eller studerar, säger Keivan.

Genom att fylla i ett enkelt formulär nedan kan man bli kontaktad av My Academy för en kortare intervju och få mer information. Nästa steg är en personlig intervju och innan man börjar som studiecoach får man utbildning och information för att känna sig så trygg som möjligt under första uppdraget. Dessutom har man alltid personalen på My Academy i ryggen.

– Man kan alltid känna sig trygg eftersom att man har ett stort nätverk av proffs som alltid kan hjälpa till, säger studiecoachen Fredrika.

My Academy är Sveriges största läxhjälpsföretag som ger goda möjligheter till att utveckla ett brett kontaktnät. Dessutom ges kontinuerlig vidareutbildning inom ledarskap, pedagogik och motivation – något som är väldigt eftertraktat på arbetsmarknaden idag.

Ett utvecklande extrajobb som dessutom gör en mer attraktiv på arbetsmarknaden. Ansök till My Academy här.

Ansökningskrav

  1. Har fyllt 18 år
  2. Har goda ämneskunskaper på gymnasienivå
  3. Studerar vid högskola eller universitet alternativt planerar att göra det
  4. Kan jobba minst två uppdrag á 2 timmar (totalt 4 timmar) per vecka under minst 1 års tid
  5. Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  6. Accepterar att My Academy genomför en bakgrundskontroll mot brottsregistret
Nästa artikel