Studenternas knep: Extraknäcket som ger upp till 190 kr/tim

Publicerat: 2017-6-10

Att ha ett extrajobb som ger ett gott klirr i kassan samtidigt som det ger erfarenhet inför arbetslivet vore drömmen för de flesta studenter. Med My Academy blir drömmen sann.

Putsa upp CV:t och tjäna en extrahacka på samma gång. Här är ansökan till My Academy.

Som student är det ofta svårt att få pengarna att räcka till hela månaden. Det är kurslitteratur, mat och hyra som ska betalas. Utöver det vill man kanske köpa lite nya kläder också. Att då ta första, bästa extrajobb är därför vanligt. Men tänk om man kunde extrajobba sig till ett bättre CV? Här kommer My Academy in i bilden.

Hos My Academy jobbar man under några timmar i veckan som läxhjälp åt en yngre skolelev, vilket gör att det går utmärkt att kombinera med heltidsstudier. Det kan röra sig om studier i ett specifikt ämne, inför ett viktigt prov eller bara rent allmänt där eleven behöver stöd och motivation för att hitta en studieteknik som passar.

Som studiecoach får man ovärderliga ledar- och pedagogik-egenskaper som man har stor nytta av ute i arbetslivet. Utöver att hjälpa eleven nå högre studieresultat fungerar man även lite som en mentor där man ofta kan se gladare och mer studiemotiverade elever allt eftersom.

Att jobba som studiecoach kan ge upp till 190 kronor i timmen, beroende på tidigare erfarenhet och var man jobbar någonstans. Enligt My Academys egna siffror lyckas hela nio av tio elever höja sina betyg. Det innebär ett extra plus att ha ”studiecoach” på cv:t när det är dags att söka jobb efter avslutade studier.

Putsa upp CV:t och tjäna en extrahacka på samma gång. Här är ansökan till My Academy.

Ansökningskrav

  1. Har fyllt 18 år
  2. Har goda ämneskunskaper på gymnasienivå
  3. Studerar vid högskola eller universitet alternativt planerar att göra det
  4. Kan jobba minst två uppdrag á 2 timmar (totalt 4 timmar) per vecka under minst 1 års tid
  5. Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  6. Accepterar att My Academy genomför en bakgrundskontroll mot brottsregistret
Nästa artikel