Toppa betygen i höst: ”Gick från F till C på en termin”

Publicerat: 2018-10-9

Efter ett långt härligt sommarlov är det många elever som kan ha svårt att hitta motivationen igen. Men det kan vara bra att ta tag i plugget direkt för att inte riskera att halka efter. Tack vare personligt stöd från från My Academy’s studiecoacher kan man få hjälp att nå sina mål, och höja betygen. Catrins son är en av alla som testat den hyllade tjänsten, han gick från F till C i franska på bara en termin. 

Så kan man toppa betygen i höst – kontakta My Academy’s studiecoacher redan i dag.

Även om den nya terminen precis startat är det många elever som redan nu oroar sig över att klara betygsmålen. Och det är inte alltid lätt att som förälder veta hur man ska stötta sina barn på bästa sätt. Men det finns annan hjälp att få, som kan ge ens barn en stor fördel redan från start.

Med personligt stöd från My Academy’s studiecoacher kan eleven både få hjälp att klara skolarbetet och även hitta motivationen igen. Catrin är en av alla föräldrar som hyllar den smidiga läxhjälpstjänsten.

”Vår son har gått från F till C på ett halvår i gymnasiefranska årskurs 2, Han är jätteglad och tycker lektionerna är roliga när han numera kan hänga med i franskan.”

Hur fungerar det då?
Nyckeln handlar om att ta fram ett personligt anpassat studiestöd för varje enskild elev. Därför lägger man stor vikt vid att eleven och studiecoachen fungerar bra tillsammans.

Hos My Academy har alla studiecoacher även utbildats i pedagogiskt lärande – och de är själva studenter från Sveriges toppuniversitet. Något som är till stor fördel när det handlar om att vägleda andra i studieteknik.

– Vi vet själva hur pressande skolan kan vara och vi kan hjälpa eleverna att hantera just den pressen, säger Hugo, en av studiecoacherna hos My Academy och student på KTH.

Få professionell och individuell hjälp av My Academy här.

Studiecoachen Hugo har märkt att många elever har det extra kämpigt för att de saknar självförtroende när det kommer till skolan.

– Många som ligger på gränsen mellan ett E och ett F i betyg har lärare som i all välmening placerat dem i exempelvis en långsam mattegrupp, vilket kan göra att de tappar självförtroendet. Men ofta h­­­ar eleven inte svårt att förstå, utan behöver bara någon som kan bygga upp deras självförtroende igen i ett tryggt och pedagogiskt sammanhang.

Behöver ditt barn extra stöd i skolan? Genom att klicka på länken nedan och fylla i sina kontaktuppgifter blir kontaktad av My Academy, ofta redan inom ett dygn.

Maxa resultaten direkt vid skolstart: My Academy hjälper elever att bredda sin kunskap och nå sina mål.

 

Nästa artikel