Så kan man ge sitt barn en fördel i skolan – med hyllade tjänsten

Publicerat: 2018-9-8

Större klasser, högt tempo och höjda betygskrav – som elev i svenska skolan kan det idag vara svårt att hänga med. Men genom att erbjuda anpassat stöd till varje individ vill Sveriges största läxhjälpstjänst, My Academy, hjälpa ännu fler elever att nå sina mål. Och höja sina betyg.

Så kan man toppa betygen i höst – kontakta My Academy’s studiecoacher redan i dag.

Terminen har precis startat och för många kan skolstarten innebära en hel del stress – och ett stort antal elever oroar sig över att klara betygsmålen. Men det hoppas läxhjälpstjänsten My Academy kunna ändra på.

Genom att erbjuda kvalitativt studiestöd från coacher som både utbildats i pedagogiskt lärande – och själva är studenter från toppuniversitet. Något som är till stor fördel när det handlar om att vägleda andra i studieteknik.

– Vi vet själva hur pressande skolan kan vara och vi kan hjälpa eleverna att hantera just den pressen, säger Hugo, en av studiecoacherna hos My Academy.

Få professionell och individuell hjälp av My Academy HÄR.

Studiecoachen Hugo har märkt att många elever har det extra kämpigt för att de saknar självförtroende när det kommer till skolan.

– Många som ligger på gränsen mellan ett E och ett F i betyg har lärare som i all välmening placerat dem i exempelvis en långsam mattegrupp, vilket kan göra att de tappar självförtroendet. Men ofta h­­­ar inte eleven inte svårt att förstå utan, behöver bara någon som kan bygga upp deras självförtroende igen i ett tryggt och pedagogiskt sammanhang.

Och det är precis här My Academy kommer in. Genom att ta fram en anpassad plan för elevens behov och mål, kan man enkelt matcha varje elev individuellt med en studiecoach som passar.

Catrin är en av alla nöjda kunder som hyllar läxhjälpstjänsten, hon berättar:

”Vår son har gått från F till C på ett halvår i gymnasiefranska årskurs 2, Han är jätteglad och tycker lektionerna är roliga när han numera kan hänga med i franskan.”

Genom att klicka på länken nedan och fylla i sina kontaktuppgifter kan man bli kontaktad av My Academy redan inom ett dygn.

Maxa resultaten direkt vid skolstart: My Academy hjälper elever att bredda sin kunskap och nå sina mål.

 

Nästa artikel