Så fungerar personlig läxhjälp online – steg för steg

Publicerat: 2019-23-12

En ny termin har dragit igång och för många kan det innebära en nystart. Kanske vill man toppa betygen, bli tryggare i matematik eller helt enkelt klara målen. Oavsett vad så kan My Academy hjälpa till. Nu har de dessutom en onlinetjänst som gör att man kan få individuell hjälp av en studiecoach – oavsett var i Sverige man bor.

Vill du ha hjälp av My Academy? HÄR kan du läsa mer och hitta en studiecoach som passar just er. 

Matte, spanska, historia eller kemi. Hos My Academy arbetar några av universitetens bästa studenter som har specialkunskaper inom alla möjliga olika ämnen.

En studiecoach hjälper eleven att sätta upp mål, hitta motivation och nå bättre resultat. Hela 9 av 10 elever lyckas faktiskt höja sina betyg med My Academy.

Catrins son lyckades höja sitt betyg från F till C – på bara ett halvår.

– Vår son har gått från F till C på ett halvår i gymnasiefranska årskurs 2, Han är jätteglad och tycker lektionerna är roliga när han numera kan hänga med i franskan, säger Catrin.

Nu finns även möjligheten att träffa sin studiecoach via nätet – vilket gör det möjligt för elever över hela Sverige att få den hjälp de behöver.

– Det är viktigt med en personlig läxhjälp, oavsett om man träffas som vanligt eller på nätet. Det som är så bra med My Academy är att man bygger ett personligt band med eleven vilket ger en stor trygghet och det är väldigt viktigt när man pluggar, säger studiecoachen Michaella.

Läxhjälp anpassad efter just ditt barns behov. Hitta en studiecoach och läs mer om läxhjälp Online här. 

Så här går det till när du söker efter en studiecoach online via My Academy:

  1. Anmäl dig hos My Academy

Först fyller du vilka ämnen ditt barn behöver hjälp med. Hos My Academy kan man få hjälp med alla ämnen från några av landets bästa universitetsstudenter.

  1. Ni får en match

Så fort ni anmält intresse letar My Academy efter den perfekta matchen för just er. Beroende på ämnen, mål och ort får du en studiecoach som passar dig och ditt barns behov.

  1. Ett första personligt möte

Fördelen med digital läxhjälp är att man får hjälp oavsett var man bor. För många elever underlättar det dessutom att plugga i trygg hemmamiljö. Eftersom man hela tiden träffar samma studiecoach över nätet bygger man upp en relation och studiecoachen lär sig hur just ditt barn fungerar.

  1. Lägger upp en plan och pluggar

Under första mötet går man igenom vilka mål man har och vad man vill uppnå. Man lägger helt enkelt upp en plan för vad man behöver göra för att nå sina mål. Sedan träffas man så ofta det behövs och pluggar tillsammans.

  1. Få bättre resultat

Med My Academy Online får man tillgång till de bästa coacherna eftersom geografin inte begränsar en. Faktum är att hela 9 av 10 elever som använder sig av My Academy höjer sina betyg. Men det är inte bara betygen som blir bättre med läxhjälp. Bättre självförtroende och ökad motivation är något många kunder vittnar om.

Vill du ha hjälp av My Academy? HÄR kan du läsa mer och hitta en studiecoach som passar just er.

Nästa artikel