9 av 10 elever höjer betygen med hjälp av My Academy

Publicerat: 2019-8-1

Läxor, prov, inlämningsuppgifter, nationella och uppsatser.
Det är lätt hänt att skolarbetet känns övermäktigt och att man behöver lite hjälp med att hitta struktur och stöd.
Då kan det vara en bra idé att använda sig av läxhjälp.
Visste du att 9 av 10 elever faktiskt höjer betygen med hjälp av My Academy?

Så kan man toppa betygen i vår – 9 av 10 elever höjer betygen med hjälp av My Academy.

Vårterminen har precis dragit igång och det är hög tid att ta tag i plugget redan nu för att nå målen och komma in på den där drömutbildningen.

Med My Academy kan man få professionell läxhjälp i Stockholm, Malmö, Göteborg och Uppsala. Det innebär att studiecoachen komma hem till dig.

Att använda sig av läxhjälp är alltid en bra idé. Faktum är att hela 90 procent av My Academys kunder faktiskt höjer betygen. Catrins son lyckades höja sitt betyg från F till C – på bara ett halvår.

– Vår son har gått från F till C på ett halvår i gymnasiefranska årskurs 2, Han är jätteglad och tycker lektionerna är roliga när han numera kan hänga med i franskan, säger Catrin.

Så kan man toppa betygen i vår – 9 av 10 elever höjer betygen med My Academy.

Catrin är inte ensam om att hylla den smarta läxhjälpen. En annan som använder My Academy är tv-profilen och tvåbarnsmamman Laila Bagge.

När hennes son Liam skulle göra sina matteläxor fick Laila ofta tjata, vilket ledde till en del osämja. Då bestämde hon sig för att skaffa en läxhjälp via My Academy åt Liam som kunde förklara matten på ett pedagogiskt och förståeligt sätt.

– Det har blivit en stor förändring sedan Liam började plugga med sin studiecoach! Han har blivit bättre på matte! Han har fått mycket bättre resultat på sina prov och högre betyg i matte, det är jättekul, säger Laila Bagge.

Så tveka inte, skaffa läxhjälp  redan idag för att få struktur och hjälp med att nå målen den här terminen.

Så kan man toppa betygen i vår – 9 av 10 elever höjer betygen med My Academy.

Nästa artikel