Laila Bagge: ”Stor förändring med studiecoachen”

Publicerat: 2018-31-1

Att hjälpa sitt barn med läxorna är lättare sagt än gjort. Dels för att man inte längre lär sig samma saker som när man själv gick i skolan och dels för att man glömt bort mycket av det man lärde sig. Något som tvåbarnsmamman och programledaren Laila Bagge upplevde.
– Eftersom jag är väldigt dålig på matte och på att lära ut så känner jag att det är extra viktigt att Liam får läxhjälp med just matten. Då lär han sig på rätt sätt, säger Laila Bagge.

Slipp onödigt tjafs om läxorna med hjälp av My Academy – bli kontaktad inom 24 timmar.

När Liam skulle göra sina matteläxor fick Laila ofta tjata på sin tolvårige son, vilket ledde till en del osämja. Då bestämde hon sig för att skaffa en läxhjälp via My Academy åt Liam som kunde förklara matten på ett pedagogiskt och förståeligt sätt.
– Vi har bråkat många gånger. Som förälder känner jag att jag inte behärskar alla ämnen i skolan. Därför är det oerhört viktigt att jag får den hjälpen från My Academy, det hade inte funkat annars, säger Laila Bagge.

Läxhjälpen innebär att Liam träffar en studiecoach en gång i veckan och tillsammans går de igenom matteläxan. Genom att långsiktigt jobba med att förbättra Liams studieteknik kan de samtidigt öka motivationen och göra läxläsandet mer effektivt.

Det är inte bara mamma Laila som är nöjd med My Academy.

– Mamma och jag ryker alltid ihop när vi gör matteläxan. Hon är så dålig på matte och förklarar inte som de gör i skolan. Då är det jätteskönt att ha en studiecoach, säger Liam.

Att skaffa läxhjälp hos My Academy innebär oftast mer än bara en läxhjälp, ofta blir studiecoachen även lite av en mentor och studie-förebild då coacherna kommer från landets bästa universitet.

– Det har blivit en stor förändring sedan Liam började plugga med sin studiecoach! Han har blivit bättre på matte! Han har fått mycket bättre resultat på sina prov och högre betyg i matte, det är jättekul, säger Laila Bagge.

Slipp onödigt tjafs om läxorna med hjälp av My Academy – bli kontaktad inom 24 timmar.

 

Nästa artikel