Här är drömjobbet för alla som pluggar

Publicerat: 2017-7-12

Pluggar man på universitet eller högskola och vill ha chansen att tjäna en rejäl extraslant samtidigt som man får en finfin merit på sitt CV är studiecoach hos My Academy något att rekommendera. 

Ett utvecklande extrajobb som dessutom gör en mer attraktiv på arbetsmarknaden. Ansök till My Academy här.

Att vara student är en spännande tid, man lär sig mycket och man skapar den grund man sedan ska stå på i arbetslivet. Men vad många inte tänker på är att man ofta behöver en liten ”edge” på sitt CV när man väl tagit examen och ska ut i arbetslivet.

Hos My Academy kan man jobba som studiecoach under tiden man pluggar. Vad innebär det då? Några timmar i veckan jobbar man med en yngre skolelev. Elevens behov är varierande, det kan röra sig om att lära sig studieteknik, att plugga inför ett viktigt prov eller bara att få upp motivationen till att orka plugga över huvud taget.

I och med att jobbet inte tar så mycket tid i anspråk går det utmärkt att kombinera med heltidsstudier. Utöver att hjälpa eleven att nå bättre resultat och kunna påverka elevens framtid så får man som studiecoach egenskaper som man själv har nytta av ute i arbetslivet. Bland annat lär man sig ledarskap, att vara pedagogisk och hur man motiverar en annan människa. Alla tre egenskaper värderas högt av framtida arbetsgivare och att ha varit studiecoach är verkligen ett plus i kanten på CV:t.

För att bli studiecoach krävs det att man studerar på högskola eller universitet och har tid att arbeta minst två pass i veckan. Att jobba som studiecoach kan ge upp till 190 kronor i timmen, beroende på tidigare erfarenhet och var man jobbar någonstans. Enligt My Academys egna siffror lyckas hela nio av tio elever höja sina betyg.

Genom att fylla i ett enkelt formulär nedan kan man bli kontaktad av My Academy för en kortare intervju och få mer information. Nästa steg är en personlig intervju och innan man börjar som studiecoach får man utbildning och information för att känna sig så trygg som möjligt under första uppdraget. Dessutom har man alltid personalen på My Academy i ryggen.

Ett utvecklande extrajobb som dessutom gör en mer attraktiv på arbetsmarknaden. Ansök till My Academy här.

Nästa artikel